Postovanje bicu kratak i jasan kada sam krenuo da igram na RS#1 grand rp serveru igrao sam na rockstaru gde je vec neko igrao odnosno napravio sam nalog posle nekoga a taj neko je bio moj prijatelj koji mi je posudio odavno account ali smo izgubili kontakt on je account koji sam ja koristio za druge igrice on je na tom accountu ili dao nekom da igra grand ili je on igrao ja kada sam napravio prvi account moj prvi racunao se kao twink i ja tu nisam kriv posto kada sam god postavio zalbu vi ste napisali da ne mogu dobiti unban na twinku molim vas sada da ako mozete da me pustite da napravim novi nalog obavesticu vas koji je id i koji je rockstar account u pitanju da znate kako me nebi banovali za pravljenje vise accounta i slicno da mi se to racuna kao main jer ja sam grand igrao jos 2023 i na RS serveru i na mnogo drugih EN#1 itd jer stvarno je brutalan projekat znaci krenucu ispocetka sve samo da imam main account obavesticu vas na discordu koji sam id ukoliko trebam da posaljem moj discord napisite mi jos jednom pozdrav sa velikim postovanjem Mujo!