Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51036
Players nickname
Mirda Rosi
Administrators nickname
Alen Sikter
Date
Feb 15, 2024
Time
21:50
Proofs
https://imgur.com/a/HohidDG

Mirda Rosi

Player
Player
Joined
Dec 3, 2023
Messages
21
Poštovana draga administracijo,

Želim da vas obavestim da sam dana 15.02. dobio ban zbog navodnog kršenja pravila 4.1. Informaciju sam dobio da je ban namjestio bivši član moje porodice. Navodno, to je učinio preko Alena Siktera, koji je bio prijatelj sa pomenutim članom. Ban je izrečen na osnovu te dojave, bez ikakvih dokaza ili provere. Molim vas da pažljivo ispitajte situaciju, jer sam uveren da nisam prekršio pravilo.

Ovaj nepravedni postupak me je doveo do gubitka vere u pravednost sistema, te sam bio slomljen i izgubio motivaciju za traženje unban-a. Čuo sam čak da bez video dokaza nije moguće podneti zahtev za unban. Molim vas da pažljivo razmotrite sve informacije i uvide da nisam prekršio nijedno pravilo.

Takođe, želim da istaknem da posedujem dokumentaciju o Alenu Sikteru i nepravdama koje je počinio, koju sam čekao da objavim kako bi cela zajednica bila upoznata sa njegovim postupcima.

Unapred zahvalan na pažnji koju ćete posvetiti mom zahtevu, molim vas da pažljivo pregledate ovu žalbu i razmotrite situaciju. Verujem da će te doći do istog zaključka kao i ja - da nisam kršio nijedno pravilo.

S poštovanjem,
Mirda Rosi
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom