Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31610
Players nickname
Carllo_Darkin
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Nov 28, 2023
Time
03:00
Proofs
https://imgur.com/a/g9jL4Lt

Lazzar_Ilic

Player
Player
Poštovanje, 28.11.2023. dobio sam BlackListu servera kao i ban na discordu i forumu GrandRP. Razlog BlackListe je koliko sam upućen doxxing deputy chief administratora Muje koji ja nisam počinio nego osoba koja je iz druge države. Poštujem i opravdavam vašu odluku o mojoj BlackListi jer ste mislili da ja doxxam i naravno da ste me uklonili sa projketa. Dopustite da vam objasnim svoju stranu priče. Bio sam na discordu tog dana sa prijateljem koji mi je rekao da na google upišem 10 min mails (10 Minute Mail) i da mu dadem taj fake mail koji se generira tako sam i uradio iako mi nije bilo jasno zašto mu to treba nakon toga mi je rekao da provjerim inbox tog maila i da verifikujem onu potvrdu za pravljenje novog naloga na grand rp forumu što sam nažalost i učinio kad sam pritisnuo da se verifikuje samo mi se otvorila nova kartica koja me prebacila na moj forum account Carllo Darkin napominjem da nisam ulazio na nalog što je doxx Muju i da nisam znao što je osoba radila u tom trenutku tek kasnije mi je rekao. Molim za oprost. U početku sam mislio da je blacklista zbog reakcije na forumu. Moje izvinjenje Muji ako sam ga uvrijedio mojim postupkom iako mi nije bila namjera i iako nisam postavio taj post ja nego druga osoba koja nije ni ista država kao ja. Molio bih Muju i Abrahama za drugu šansu. Prihvaćam da mi se sve izbriše iz naloga na serveru samo da ponovo zaigram na ovom projektu. Hvala i poštujem odluku koju donesete. Carllo Darkin 31610 - 31565(twink)
Pišem za njega nema pristup forumu. Carllo Darkin ID:31610

Status
Not open for further replies.
Top Bottom