Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14426
Players nickname
Filip_Marinkovic
Administrators nickname
Seval Murinjo
Date
Mar 8, 2022
Time
16:21
Proofs
https://ibb.co/rbpd9jR | https://ibb.co/HKvmmv1

FiilipMarinkovic

Player
Player
Joined
Mar 3, 2022
Messages
21
Dakle Drustvo i ja smo pljackali bankomate u gradu... zatim je dosla policija na prvu oni nisu izlazili i cekalii su pojacanje a mii nismo metak opalili dok oni ne zapucaju prvi...posle toga smo drustvo i ja pobili sve a zatm dolaze bolnicari i bez pitanja da li smeju da im pruze pomoc krecu da ih dizu i mi ih dovrsimo te u tom trenutku pocinje da speca Seval koji nije viideo kako smo se mi pucal isa poliiicjom ponavljam zvog pljacke bankomata... on je mene stavi oza 1.1 GP pucanje u gradu sto je njegov odgovor dole na slici zasto je to uradio plus ovo da bolnicari ne moraj uda pitaju igrace koji su ubili neke druge igrace nemam recii a plus da ja njima nesmem da braniim da oni to urade... iimam puno pravo da im zabranim sa puskom da ih dignu. i sada sam u zatvoru nizasta a drustvo moze da potvrdi situaciju. plus gde je dokaz da policije nije bilo pre nego sto je on specao.? kakve su to odluke?
 

FiilipMarinkovic

Player
Player
Joined
Mar 3, 2022
Messages
21
i ovde pise da po rpu ja treba da ga pusti mda iskrvari hm zanimljivo. Ako hocu dovrsicu ga metkom u glacu i za to imam puno pravo <3
 

Ivkezz

Player
Player
Joined
Oct 27, 2021
Messages
4,936
Poštovanje, Koliko vidim niste više u pritvoru, Ako imate POV da ste rekli da ne dize a bolnicar ga je digao okacite zalbu na igraca. Popricat cu sa Administratorom o ovome.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom