By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sve se vidi u POV-u
sve se vidi u POV-u
kakve ja sve ucene dobijam u private poruke jer ih kacim za njihova dela
sve se vidi u POV-u
Dobar dan postovano adminstracijo moj reshade nije ilegalan nije od redux mogu vam pokazot,kako prvo da sam imo neshto ilegalno ja bi bio baniran kako prvo to je proverio mujo mujo ja kislim da se razbira sta je ilegalno sta nije tako da za to mi nemozes nishta uradit.Isto tako ako mislite da imam neshta ilegalno prihvatam i pc check slobodno a ova likusa sto nezna sta radi sta za igrica se bode sa viljuskom to je nejzin problem kako prvo na nju se treba zabranit ova igrica zato sto ima mentalni problemi bez navrede za rok od 5 sati cu da posaljem snimak kako se ona bode biljuskom za igricu.
Hvala vam puno na saslusanju imajte ugodan dan.
U rok od 5 sati cu da postavim snimak kako se bode za igrica i to ce da bude posaljeno na nejzine roditelje za da se povede red oko nejzin zivot.![]()
Čekamo pošalji mi poruku na forum kada objavisNije svesna da je glupa ko k, ovo nema veze sa grandom, edukuj se uskoro cu obljaviti video o tebi da znaju ljusi ko si ti zapravo.![]()
Budete li nastavili kunem ti se oticicu u policiju da vas prijavimDobar dan postovano adminstracijo moj reshade nije ilegalan nije od redux mogu vam pokazot,kako prvo da sam imo neshto ilegalno ja bi bio baniran kako prvo to je proverio mujo mujo ja kislim da se razbira sta je ilegalno sta nije tako da za to mi nemozes nishta uradit.Isto tako ako mislite da imam neshta ilegalno prihvatam i pc check slobodno a ova likusa sto nezna sta radi sta za igrica se bode sa viljuskom to je nejzin problem kako prvo na nju se treba zabranit ova igrica zato sto ima mentalni problemi bez navrede za rok od 5 sati cu da posaljem snimak kako se ona bode biljuskom za igricu.
Hvala vam puno na saslusanju imajte ugodan dan.
U rok od 5 sati cu da postavim snimak kako se bode za igrica i to ce da bude posaljeno na nejzine roditelje za da se povede red oko nejzin zivot.![]()
UKP me radi nokija mi krci krciBudete li nastavili kunem ti se oticicu u policiju da vas prijavim
Ja ovdje bullying necu da trpim zbg nenormalna deca
Kako prvo ovo je igrica ja nishta loso nisam ti uradio ja kazem istinu ako te boli istina to je vec drugo,a cim ti tako pokazujes sve i sto snimas nase razgovore i sta me optuzujes za neshta sto nije tacno imam pravo i jas da se branim hvala puno.Budete li nastavili kunem ti se oticicu u policiju da vas prijavim
Budete li nastavili kunem ti se oticicu u policiju da vas prijavim
UKP me radi nokija mi krci krci
Hummеr dvojka, interventna mi se mršti, mršti. BHAHAHAHAHAH OPASNA SI MALABudete li nastavili kunem ti se oticicu u policiju da vas prijavim
Au druze kako vi dramatizirate to je urnebesno danas ti je 21 vek postoje svakakve photoshop aplikacije takodje i voice changer app to sto vi koristite deepfake web-a mozete otic u zatvor jos ono sto kradete ljudima podatke ulazite im u naloge pravite sami sa sobom pozive da krivite te ljude ljudi skapirajte to sto vas rejectaju u pravom zivotu za vezu ne treba da vam bude kao znak da trebate preko igrice online radit gluposte s te ucene i jos gore da brisete vasa dela mislila sam da imate pamet u glavi al nazalost pisi propalo vi ste bili gori i od mihaila decko jeste da me je bio smarao al kad sam se javila njegovoj seki on se smirio i verovatno shvatio da radi lose stvari tako da budite mi pozdravljeni i prihvatite tog jednog poraza u vasoj glavi a ne da se silite na zenskog roda kaj ono mislite da je zensko zensko pa da radite svasta ne brate ima da stanete i kraj price nisam vam ja tu zrtva na koju mozete izbacivat vasa glupa dela ja se ne zelim mesat koji vam je cilj al jedno cu vam rec moje ime da pominjete svuda i vadite mi price necu vam dopustitZara Hugovicc mislenje za videovo,urke cappone reko zoviga da se bodete zajedno!