sve se vidi hteli smo ali je decko odlucio da samo ode ebigaaaa
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Robate u Green zoni ispred bara ste bolje povuci dobit ce te fam warn (nisam ovaj lik koji je CL radio)sve se vidi hteli smo ali je decko odlucio da samo ode ebigaaaa
aj zanemaricemo sto je RED ZONE ,a da te pita brat ko je koga ovde robao?? hahaha....ja hteo da ga podigenm da mu dam ruzu da dobro veceau druze ti self reportas robas ispred bara gg
za sta aj nauci me nisam upucen ko je ovde robao? ne znam o cemu pricateRobate u Green zoni ispred bara ste bolje povuci dobit ce te fam warn (nisam ovaj lik koji je CL radio)
pa nema veze sto pise red zona to ti je ne skriptovana green zonaaj zanemaricemo sto je RED ZONE ,a da te pita brat ko je koga ovde robao?? hahaha....ja hteo da ga podigenm da mu dam ruzu da dobro vece
ali objasni mi za sta da budemo kaznjeni,ja sam hteo da mu kazem on oso nzm sto se uplasio?mozda ti znaspa nema veze sto pise red zona to ti je ne skriptovana green zona
ma da upravu siali objasni mi za sta da budemo kaznjeni,ja sam hteo da mu kazem on oso nzm sto se uplasio?mozda ti znas
to ti kazem nema potrebe da se stresiras ja htel pricat sa njim on osao drugim putem i to u opasnom PODRUCJU zamisli ti to jbt mogao nas je neko ispucat tamo ju gde mi je bila pamet,a ja ovde ne vidim da smo ikog pucali,robali nikakvu NE zakonitu radnju aj sad pa tako idi spavajma da upravu si