Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45688
Players nickname
Maximos Makedonas
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 8, 2024
Time
22:00
Proofs
xxx

Mkdmakso

Player
Player
Poštovani Mujo

Želim izraziti duboko žaljenje zbog nedavnog prekršaja Generalnog pravila 1.4, koje se odnosi na ograničenje broja naloga na serveru. Svestan sam ozbiljnosti pravila i svoje odgovornosti, te želim iskreno izraziti ispriku zbog nepromišljenosti u mom postupku.Grand Roleplay projekat mi je izuzetno važan, i želim istaknuti svoju strastvenu privrženost projektu. Obožavam ovaj server zbog njegove jedinstvene dinamike i kreativnosti koja se izražava kroz uloge. Moj nedavni prekršaj nije bio motiviran lošom namerom, već rezultat nepromišljenosti i nepažnje.Obećavam da će se ovakva greška ne ponoviti u budućnosti. Shvatam važnost očuvanja ravnoteže i fer igre na serveru, te se obavezujem poštovati pravila roleplay-a u potpunosti. Molim vas da uzmete u obzir moju iskrenu ispriku i razumete da sam spreman preuzeti odgovornost za svoje postupke.Nadam se da će moja predanost serveru i iskreno izvinjenje biti prepoznati, te vas molim da razmotrite ovo kao izolirani incident. Unapred zahvaljujem na vašem razumevanju i nadam se da će ova situacija ostati u prošlosti.

S poštovanjem, Maximos Makedonas

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, forum banovan za spam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom