Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Molba za Unban I Mujo Simba I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8099
Players nickname
Zlatko Utoka
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Jun 28, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/MBnI4Zk

Ante Eljuga

Player
Player
Pozz svima.. Evo ovako dosta sam vas puta molio za unban koji sam dobio 28.6.2022,i uvjek ste me odbili, banan sam za vrijeđane administracije i servera G.P. 5.3, Ivkezz_Obama me je banovao da sam vrijeđao server a samo sam mu rekao da ne radi svoj posao na što me je on banovao. Meni je stvarno iskreno krivo što je se to tako desilo i uopće nisam mislio da cu dobiti ban na 9999 dana. Meni se stvarno igra na vašem serveru i molim vas ko Boga da dobijem unban jer stvarno nisam imao namjernu ikog uvrijedit niti sam na to išao. uložio sam 2500 sati igre za 7 mjeseci i dosta novaca, od tog bana uopće nisam igrao ništa i želio bih ponovo zaigrati na vašem serveru, nikada nisam u toku igre koristio nikakav cheat ili skriptu, i bio sam zadovoljan sa svim u in game. molim vas, molim vas da me odbanate jer stvarno nisam pravio probleme na serveru niti išta slicno, rolpleyao sam 100%, vidim drugima dajete novu šansu pa zašto ja nebi mogao dobiti, evo za najmanji prekršaj me banujte opet ako išta napravim, samo bi rolpleyao sa svojim prijateljima i kolegama.. molim vas ako mogu dobiti unban bio bih vam zahvalan do groba.. Slika koju cu staviti je stara, i jos jednom vas molim da mi date drugu priliku ili ako me ne želite odbanat samo mi dajte razlog zašto ja nebih mogao dobiti drugu priliku svi smo mi ljudi i želimo se zabavljati na svoj način, hvala vam lijepo i nadam se da ce te moje molitve koje iskrene pisem uslišiti.. još jednom molim vas za unban.. hvala unaprijed

Status
Not open for further replies.
Top Bottom