1.Vase ime u RL:Vanja
2.Vase godine:15
3.Vremenska zona:sve zavisi koja sam smena u skoli
4.Od kad to kada ste inače INGd prilike od 11 ujutru do 13 popodne i od 7 do 2/3 ujutru
Kada sam druga smena od 2 popodne do 2/3 ujutru
5.Vasa prosečna dnevna aktivnost:najmanje 4 sata najviše 9-10 sati
6.Vas discord:vanja0501
7.Vase ing ime:Vanja Isailović
8.Vas ID:35118
9.Zelim biti curator:state
————————————————————————
1.Zasro zelis postati admin:Admin zelim postati zato sto zelim pre svega da smanjim toxic i zelim da naucim igrače kako se Roleplaya, i da se više pridržavaju pravila servera.Zelim da pomognem ovom serveru i mislim da bi se bas dobro snašao u poziciji admina.
2.Koje su Vase prednosti:Imam strpljenja da svakoga saslusam ne iznerviram se brzo i imam mnogo iskustva na ovom serveru.
3.Koje su Vase najveće slabosti:za sada nemam
4.Hoces li biti spreman napustiti rp zivot i postati adminA!
5.hoces li biti spreman prodati svoj biznis:nemam ga ali da.
6.Da li vas sprečava neki IRL problem da budete aktivni: ne sem treninga i školskih obaveza ali ne.
Hvala na strpljenju uživajte u danu!(Bio sam već pre prihvacen na intervju ali se nisam pojavio i admin relja sheyk mi je rekao da ne nekada kada hocu ponovo prijavim posto nismo održali intervju)
2.Vase godine:15
3.Vremenska zona:sve zavisi koja sam smena u skoli
4.Od kad to kada ste inače INGd prilike od 11 ujutru do 13 popodne i od 7 do 2/3 ujutru
Kada sam druga smena od 2 popodne do 2/3 ujutru
5.Vasa prosečna dnevna aktivnost:najmanje 4 sata najviše 9-10 sati
6.Vas discord:vanja0501
7.Vase ing ime:Vanja Isailović
8.Vas ID:35118
9.Zelim biti curator:state
————————————————————————
1.Zasro zelis postati admin:Admin zelim postati zato sto zelim pre svega da smanjim toxic i zelim da naucim igrače kako se Roleplaya, i da se više pridržavaju pravila servera.Zelim da pomognem ovom serveru i mislim da bi se bas dobro snašao u poziciji admina.
2.Koje su Vase prednosti:Imam strpljenja da svakoga saslusam ne iznerviram se brzo i imam mnogo iskustva na ovom serveru.
3.Koje su Vase najveće slabosti:za sada nemam
4.Hoces li biti spreman napustiti rp zivot i postati adminA!
5.hoces li biti spreman prodati svoj biznis:nemam ga ali da.
6.Da li vas sprečava neki IRL problem da budete aktivni: ne sem treninga i školskih obaveza ali ne.
Hvala na strpljenju uživajte u danu!(Bio sam već pre prihvacen na intervju ali se nisam pojavio i admin relja sheyk mi je rekao da ne nekada kada hocu ponovo prijavim posto nismo održali intervju)