Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55828
Players nickname
Ennzo DiMarzio
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Mar 9, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/fAV9eZD

Ennzo

Player
Player
Poštovani,

Sinoc tj. danas sam dobio ban za 4.1.
Koristio sam auto keyboard press kako bih trenirao u teretani i zavrsio battlepass zadatak. Sve vrijeme sam bio pri laptopu i nisam se odmicao nigdje, tj. nisam bio afk. U jednom momentu se portao admin do mene (nisam siguran za ime) i razgovarali smo kratko, vjerovatno je provjeravao da li sam afk.

Pravila izrazito postujem i uvazavam, nisam bio svjestan da je ovo stvar koja je u direktnom sukobu sa pravilom 4.1., mislio sam da je ovo stvar anti-afk zato sam sve vrijeme bio tu sa slusalicama. Nemam nazalost nikakav dokaz u smislu POV-a ili screena, ali pristajem na provjere sa Vase strane.

Volio bih da shvatite moju iskrenost jer nisam bio svjestan krsenja datog pravila. Ukoliko ovo sto sam radio u teretani podlijeze krsenju pravila 4.1., molim Vas da uzmete u razmatranje cinjenicu da ja tu cinjenicu u datom momentu nisam znao. Ukoliko ne postoji mogucnost prihvatanja zalbe i unbana,kaznu cu ispostovati kao sto slijeduje.
U svakom slucaju hvala Vam na izdvojenom vremenu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom