Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Korumpirana Biografija SAHP I Tesla Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.

Teslaa

Tesla On Top🥶
Player
Ime: Tesla
Pol: Muski
Starost: 24
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Sarajevo
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smedja
Tetovaže: Imam
Prednosti: Neozbiljnost,Snalazljiv,Promisljen, Pametan
Slabost: Tanki zivci,Napetost

Tesla je rodjen 2000 godine u Bosni, Sarajevo je bio grad do 6 godine kada se sa majkom preselio u Los Santos. U pocetku se nisam bas snalazio ali na kraju sam se snasao. Upoznao sam dosta prijatelja i upoznao. Oduvjek sam htjeo biti Saobracajac ali koji je bio korumpiran i radio sa i protiv drzave. Kada sam zavrsio Fakultet poslao sam zahtev za posao u sahp. Prihvacen sam i postao zvanicni Sheriff kadet u sahpu. Kao mali sam uvjek sa tatom isao protiv i sa drzavom u razne akcije. Sada zivim u Los Santosu sa prijateljima i radim u Sheriffima. Zivim blizu plaze u kuci imam par vozila i cekam da dobijem platu i vece unapredjenje u sheriffima.

Ishodi:
1-Tesla moze u bilo kom trenutku ici 2v1 zbog iskustva u specijalnoj jedinici.
2--Tesla moze razbijati tudje kamerice,kao tražiti i uzet od privedenih mito (do 100k),oruzje, municiju, pancire, balaclavu, drogu i pustati u teretanu
3- -Tesla može koristiti svoju odjeću/vozilo na dužnosti, kako bi ostao prekriven i ne bi bio uočen od strane kriminalaca.
4- -Teslar je zahvaljujuci radu u Sahpu jedinici obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slucaju nuzde (kopnena, vazdusna i vodena vozila) i sposoban je da vozi van puta do 50kmh .
5- -Tesla moze koristiti SAHP opremu u privatne svrhe

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom