Sve se vidi na slici pita covek da li moze purge sutra sto realno nema nikakve veze sa club chat
Limrex on top | Marko Keksic off top
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Od kad se na pitanja odgovara u club chat takodje kako ste odgovorili na pitanje vi pitate za purge ne za pitanje cheif administatoraGospon 37369,kao sto je administracija vjv upucena cjeli server je radio offtop jer smo odgovorili na pitanje od Deputy Chief Adminsitratora!
odmori malo brate,Keksic propade od tebeSve se vidi na slici pita covek da li moze purge sutra sto realno nema nikakve veze sa club chat
Ne propada on od mene nego od BL igraca sa kojima prica na discordu ,ali dobro bice i posebna zalba za to kad se skupe validni dokaziodmori malo brate,Keksic propade od tebe
Ja sam postavio samo jedno dodatno pitanjePitanje je bilo kakav je bp. A ti si ga pitao u CC jel moze sutra purge.
Za dodatna pitanja kao sto i sami znate imate da pitate administraciju na pitanja ,a ne preko club chatJa sam postavio samo jedno dodatno pitanje