Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na nesporazum koji je nasta nakon podnosenja zalbe.

Status
Not open for further replies.
Your ID
51811
Players nickname
Bogoljub Berlusconii
Administrators nickname
Leon Zaza
Date
Mar 3, 2024
Time
23:24
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/625157/#post-2258430

Bogoljub Necakov

Player
Player
E ovako postovana administracio pre nekoliko minuta sam dobio ban (09.03.2024)
Smatra se da sam prekrsio G.P 6.17.
Nemam nikakv obs ili slicno snimao sam pomocu softvera koji imam na grafickoj.
Program pokrecem tako sto stisnem (windows+G)smataram da nisam pogresio i da bi trebalo dobiti un-ban.
Ne zelim da Leon bude kaznjen ili slicno svi gresimo ljudi smo sve se da ispraviti...

Bogoljub Necakov

Player
Player
E ovako postovana administracio pre nekoliko minuta sam dobio ban (09.03.2024)
Smatra se da sam prekrsio G.P 6.17.
Nemam nikakav obs ili slicno snimao sam pomocu softvera koji imam na grafickoj.
Program pokrecem tako sto stisnem (windows+G)smataram da nisam pogresio i da bi trebalo dobiti un-ban.
Ne zelim da Leon bude kaznjen ili slicno svi gresimo ljudi smo sve se da ispraviti...

HansNavarro

Player
Player
Prije nesto vise od 6 mj i ja sam dobio ban za G.P 6.17 jer mi je logo od yt bio na pocetku videa a video bio sniman preko RadeonReLive programa na grafickoj...
Isto tako vidi se u POV u da ga ID 27872 udara i da prica na discord u roleplay situaciji gdje mu ljudi jasno govore ne udaraj ga dobit ces ban...

HansNavarro

Player
Player
Prije nesto vise od 6 mj i ja sam dobio ban za G.P 6.17 jer mi je logo od yt bio na pocetku videa a video bio sniman preko RadeonReLive programa na grafickoj...
Isto tako vidi se u POV u da ga ID 27872 udara i da prica na discord u roleplay situaciji gdje mu ljudi jasno govore ne udaraj ga dobit ces ban...
MG i G.P 6.12

Bogoljub Necakov

Player
Player
Ali brt razumes ako ce im takvi ljudi igrati na serveru onda ne znam...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom