Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za National Guard | Aleksandar Shelbyy

Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Shelby

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Kevin
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+h
5. Vaš Discord: kevac_
6. Vaše ingame ime: Aleksandar Shelbyy
7. Vaš ID: 12124

1. Lider za..... National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

- Želim biti lider jer igram na serveru 1,5 godina. Bio sam u legalnim i ilegalnim organizacijama. Imam iskustvo i znanje, vještine da budem vođa organizacije. Imao sam iskustva da vodim i obitelj i organizaciju. Kroz svoje vodstvo dat ću veliku i hrabru izjavu kako bi svi znali kako funkcionira dobro održavana organizacija.
Imam određenu lojalnost prema Nacionalnoj gardi, tako da imam odlučnost da je učinim boljom kao što im toliko stvari nedostaje. Jedan od njih je: Ljudi koji NG shvataju kao šalu, Misle da nikoga nije briga ako ne dolaze na dužnost

- Pobrinut ću se da pomognem svim organizacijama na događajima i globalima. Neće nedostajati municije i sve će organizacije imati municiju u svakom trenutku. I pomoći svim organizacijama. Na kraju, želim reći da znam što general može učiniti, biti aktivan među svojim vojnicima, uvijek ih pokušavajući razumjeti i nikada ih ne ostavljati iza sebe, ja ću svoje vojnike tretirati kao svoje prijatelje, a ne tretirati ih kao juniore i biti šef što su nedavno mnogi ljudi učinili

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Kao prvo, Nacionalna garda je vojska pa ću se usredotočiti na dobivanje većeg broja u Nacionalnoj gardi, posebno vraćanje starih članova, svakodnevno provođenje masovnih regrutacija kako bismo uvijek imali jedinice

2. Aktivnost - od aktivnosti svi u nacionalnoj gardi moraju biti na dužnosti svaki dan najmanje 2 sata ako ne mogu biti u gradu iz nekog razloga trebaju staviti zahtjev za odsustvo u mailu.

3. Također ću se pobrinuti da svi intervjui budu teški kako bismo testirali svačiju sposobnost kako ne bi došlo do kršenja pravila i boljeg RP-a.

4. Kako je važno da imamo više realnih stvari u NG, imat ćemo zdravstvene preglede svakog vojnika kako bi bili pažljivi i zdravi.

5. Imam mnogo ideja za podizanje svih događaja i RP interakcija na novu razinu realizma sa svojim jedinstvenim i novim idejama.

Primijetio sam da nam je najveća slabost premalo pažnje prema novim ljudima. Ako postanem vođa, doći će do velikih promjena, a novi ljudi su prioritet jer ako to ne dobiju, otići će u bolje prilike.

Jack Caldrone

Player
Player
Čestitam ! Pozvani ste na intervju za Lidera NG-a !
• Intervju ce se odrzati 11.03.2024 ( Ponedeljak ) u 20:00h na GrandRp discordu ( voice cekaonica )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom