Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39211
Players nickname
Lazar Savic
Administrators nickname
kristina verstappen
Date
Mar 10, 2024
Time
00:00
Proofs
NEMA

lazar.buksna

Player
Player
Poštovana Administracijo, Želim da vam se iskreno izvinjenim zbog greske koju sam napravio. Svestan sam da sam pogrešio, i da sam znao, ne bih to uradio. Obećavam da se ovakva situacija neće ponoviti. Molim vas da mi date još jednu priliku da zaigram u na predivnom projektu. Ovaj server znači mnogo za mene, uložio sam mnogo vremena igrajući ovaj RolePlay i voleo bih ponovno igrati sa starim prijateljima. Hvala vam na Citanju. Takođe, prihvatam i money wipe.

lazar.buksna

Player
Player
Nadam se da razumete moju situaciju. Imalo sam više od jednog dodatnog naloga, znam da sam pogrešio, ali obećavam da se ovo neće ponoviti. Problem je u tome što bih na svom prvom nalogu trebao dobiti do 60 dana ban, ali problem je što nemam pristup Gmailu tog naloga. Verovatno je taj nalog povezan s mojim Fortnite nalogom, koji sam prodao zajedno s mailom, pa sada ne mogu da pristupim tom nalogu jer mi je mail izgubljen. Kajem se zbog svoje greške, nisam znao da ne smem da imam više od tri naloga. Molim vas, možete li mi dati unban mom nalogu na kojem sam igrao 39211? Ako je potrebno, izbrišite i novac, samo želim da ponovo zaigram na ovom predivnom projektu sa mojim starim drugarima.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom