Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Alikacija za Lidera NG I Stefan Armaani

Rejected
Status
Not open for further replies.

Popee

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:5-8h
5. Vaš Discord: .pope0
6. Vaše ingame ime: Stefan Armaani
7. Vaš ID: 29810

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje

-Prvi razlog je taj sto sam proveo dosta vremena u Ng-u i vec se susreo sa veoma kriznih situacija koje sam naucio kako da prevazidjem.Mislim da sam veoma spreman da vodim jednu organizaciju kao sto je Ng.U svakoj organizaciji sam bio deo High Commande i znam kako funkcionisu stvari u State organizacijama.Zelim postati lider jer mislim da bih napravio dobre I sposobne vojnike kao i buduce vojne staresine.I voleo bih da ucinim da neko od mojih vojnika postane u skorijoj buducnosti vrhovni staresina.

-Drugi razlog je taj da bih se veoma potrudio da Ng postane prava vojna baza u koju je ne moguce upasti i opljackati je.Zelim postati lider zato sto imam dobru sposobnost i znanje koje bi clanovi imali postovanje prema meni i drugim kolegamam takodje odnos prema radu takodje dosta bitan. Kao lider bi moje znanje i moje vestine prenosio na pripadnike vojske.

-Treci razlog je taj sto bih veoma voleo da se oprobam u liderstvu sa svojom vec spremljenom ekipom koja bi savrseno pomagala da budemo najbolji.

-Cetvrti (bonus)razlog je taj sto mislim da sam veoma razuman covek i spreman na kompromis,bio to kompromis sa curatorom/adminom/mojim zaposlenim uvek sam spreman na razgovor.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega imali bi vece ljudstvo sto bi pomoglo u kontroli vojnog utvrdjenja radi njegove velicine neophodno je imate veliki broj zaposlenih na raznim lokacijama .

-Napravio bih vise jedinica koje bi imale svoje odredjene zadatke.

Vojna policija-Njen znacaj bi bio taj da se uvek ljudstvo iz te jedinice nalazi na juznoj i severnoj kapiji kako bi sprecili upade u utvrdjenje.

Specijalna jedinica vojske(SJV)-Ova jedinica bila bi zaduzena za izvestavanje generalnog direktora Ng-a o desavanju u vojnoj bazi.Ova jedinica bi se bavila takodje zastitom tvrdjave od upada,ali takodje bi isla na teske i zahtevne akcije sa drugim drzavnim organizacijama.

Vazdusno osoblje-Ova jedinica bi se bavila Air Suportom u situacijama upada u vojnu bazu.Izucavali bi svaki metar utvrdjenja iz visine i morali da znaju odlicno upravljati helikopterima.

Verujem da bih ucinio da Ng postane jedna od najjacih i najboljih organizacija u gradu i da se niko ne usudi da pokrene bilo kakav napad na njihovo sediste.

-Ispitivanja za organizaciju bice detaljno,sva pravila ce biti propitana kako bih se uverio da nece dolaziti ni do kakve greske mojih zaposlenika.

-Ispitivanje bi se sastojalo od tezih i laksih pitanja.Na laksim pitanjima smeli bi napraviti jednu gresku,dok na laksim dve.

Sto se tice samog ulaska,osoba bi morala da zna odlicno pravila grada i da ima minimum 14 godina ooc.

-Uvek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima.

-Pokusao bih da se sa svakom drugom state organizacijom sprijateljim da sto bolje suzbijemo kriminal.

-Svaki vid svadje ili toxicnosti bice strogo sankcionisan.

-Takodje uveo bih sistem warnova i opomena.2 Warna/opomene=Suspend 24h
3warna/opomene=izbacaj iz organizacije.

-Potrudio bih se takodje da nas na svakom dogadjaju bude najvise i da budemo najprofesionalniji. Osim dogadjaja svake state organizacije pravio bih evente,takmicenje u kojima bi svi ljudi mogli da ucestvuju.

Ugodan ostatak dana zeli Vam Stefan Armaani. Nadam se pozitivnom odgovoru. Hvala na citanje.

30. General
29. Zamenik Generala (Vrhovna komanda)
28. Asistent Generala (Vrhovna komanda)
27. Major (Vrhovna komanda)
26. Zamenik Majora(Vrhovna komanda)
25. Kapetan (Vrhovna komanda)
24. Zamenik Kapetana(Komanda)
23. Komandant jedinice (Komanda)
22. Zamenik komandanta jedinice (Komanda)
21. SVJ komandant(specijalna vazdusna jedinica(Komanda))
20.SVJ (specijalna vazdusna jedinica(Komanda))
19. SJV MASTER (Specijalna jedinica vojske(Komanda))
18. SJV SENIOR(Specijalna jedinica vojske)
17. SJV (Specijalna jedinica vojske)
16. Oficir master(Vojna policija)
15. Oficir senior(Vojna policija)
14. Oficir(Vojna policija)
13. Zastavnik I klase(Podoficir)
12. Zastavnik (Podoficir)
11. Stariji vodnik I klase (Podoficir)
10. Stariji vodnik (Podoficir)
9. Vodnik I klase (Vojska)
8. Vodnik (Vojska)
7. Mladji Vodnik (Vojska)
6. Desetar (Vojska)