Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17356
Players nickname
Jack Howitzer
Suspect ID
35525
Date of violation
Mar 10, 2024
Time of violation
19:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hcbLvwhWTnU&ab_channel=YugoXTV

_YugoX_

Player
Player
Pozdrav svima,

na izlazku iz kuce, prije cega sam otvorio kutiju iz BP sa sjemenkama u slucaju da me policija nebi uhvatila sa sjemenkama kanabisa, izadjem u nepoznatu meni situaciju medju SAHP-ovce. U prvom trenutku nisam ni skuzio da su tu jer sam sadio mandarine SAHP-ovac mi dodje s ledja broji sve ubrzano i puca u mene a nerealno je da dizem ruke u zrak dok sadim. Kada sam i digao ruke on je i dalje u mene pucao. Zbog toga me priveli (u mom dvoristu) i odveli u zatvor jer sam imao sjemenke kanabisa koje sam spomenuo. Znaci nije uredu da se ovako brzo to izvrsava jer je nemoguce nekad reagirati brzo pogotovo kad si nekom zadatku kao sadjenje gdje se nemoze prekinuti animacija. Zelim da se kazni navedeni gospodin. Hvala lijepa i pozdrav svima

lazar.buksna

Player
Player
Ovo realno nije G.p 6.15 jer ti je odbrojao ali mogao si mu reci da saceka jer sadis semenke.

Fran Moreno

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 35525 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Krenuli ste brojati kada je sadio sjemenke samim tim je bio u animaciji koja se ne može otkazati te odmah kada je posadio je dignuo ruke

Status
Not open for further replies.
Top Bottom