Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna Biografija | Zgembo Krhkic | 8927

Status
Not open for further replies.

Zgembo.

Player
Player
Joined
Aug 2, 2023
Messages
215
Ime: Zgembo Krhkic
Pol: Muško
Starost: 46 godina
Rasa: Crnac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Washington
Otac: Adam
Majka: Ana
Težina: 87,4 kg
Visina: 192 cm
Boja očiju: Smeđe
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po cjelom tijelu
Prednosti: Spretan, brz, inteligentan, taktičan, lukav
Slabost: Nema

Životna priča:

Zgembo nije imao privilegiran početak života. Rođen je u mračnoj četvrti Washingtona, u obitelji koja se borila za svaki obrok. Odrastao je u siromaštvu i nasilju, okružen ulicama koje su bile poprište kriminala i droge.
Od malih nogu, Zgembo je bio uvučen u sumnjive aktivnosti. Odbacivši školu i konvencionalni put, brzo je postao dio lokalne kriminalne scene. Njegova hrabrost, odlučnost i hladnokrvnost brzo su ga učinile poznatim među svojim vršnjacima, ali i opasnim ljudima koji su kontrolirali podzemlje.
Zgembo nije birao sredstva kojima će ostvariti svoje ciljeve. Krađe, pljačke, dilanje drogom - ništa mu nije bilo strano. Bio je spreman riskirati sve kako bi došao do moći i bogatstva koje je oduvijek želio.
Međutim, sa svakim korakom prema vrhu, Zgembo je tonuo sve dublje u mrak. Njegovi postupci nisu prolazili nekažnjeno, a radnje s drugim kriminalcima donosila su mu neprestani strah i napetost. U takvom okruženju, povjerenje je bilo rijetko, a izdaja je bila stalna prijetnja.
Zgembo je nastavljao svoj put, ne obazirući se na posljedice. Smatrao je da je život u kriminalu jedini način da se izvuče iz siromaštva i ostvari svoje snove.
Sve se promijenilo jedne noći. U zatvoru, suočen sa svojim postupcima, Zgembo je počeo razmišljati o svojem životu. Shvatio je da je njegov put kriminala bio pogrešan i da je cijena koju je platio bila previsoka. Dok je slušao rešetke kako se zatvaraju iza njega, obećao je sebi da će se promijeniti.
Iako je njegov put bio pun prepreka, Zgembo je našao snagu da se suoči i počne ispočetka. U zatvoru je koristio svoje vrijeme kako bi se obrazovao i razvio nove vještine. Nakon odslužene kazne, odlučio se posvetiti pomaganju mladima iz svoje zajednice, upozoravajući ih na opasnosti kriminala i potičući ih da slijede ispravan put. Iako je njegov život započeo u kriminalu, Zgembo je pronašao svoje mjesto u svijetu kao promicatelj pozitivnih promjena. Iako je prošlost ostavila trag na njemu, on je pokazao da je moguće izvući se iz tame i pronaći svjetlo.

Ishodi:
1. Zgembo
se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Zgembo je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Zgembo može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Zgembo je sklon brzom reagovanju i ne traži više od jednog razloga kako bi nekoga neutralisao (treba paziti na pravilo od 5 sekundi).
5. Zgembo može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe
6. Zgembo mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)
7. Zgembo može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,834
Biografija ODOBRENA!

Zgembo je sklon brzom reagovanju i ne traži više od jednog razloga kako bi nekoga neutralisao Perk krsi G.P. 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom