1. Vaše ime IRL : Ivan
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 2-6h
5. Vaš Discord : Brateo#2070
6. Vaše ingame ime : Brateo Avgust
7. Vaš ID : 763
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard (NG).
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
4. Cinovi NGa :
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 2-6h
5. Vaš Discord : Brateo#2070
6. Vaše ingame ime : Brateo Avgust
7. Vaš ID : 763
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard (NG).
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :
- Posvećenost službi: Želim biti vođa Nacionalne garde jer sam duboko posvećen službi svojoj zemlji i zajednici. Smatram da je vođenje Nacionalne garde prilika da direktno doprinesem boljitku svoje zemlje i njenih građana kroz podršku u hitnim situacijama, vojne operacije i druge oblike pomoći.
- Vođstvo i timski rad: Posjedujem iskustvo vođenja i sposobnosti upravljanja timovima. Kroz dosadašnju karijeru, stekao sam vještine vođenja, motiviranja i inspiriranja ljudi oko sebe da postignu zajedničke ciljeve. Vjerujem da mogu uspješno upravljati Nacionalnom gardom, poticati suradnju među članovima i postizati izvrsnost u izvršavanju misija.
- Stručnost i obučenost: Kao vođa Nacionalne garde, bit će mi prioritet osigurati visoku razinu obučenosti i spremnosti svih članova. Kroz svoje obrazovanje, iskustvo i predanost, sposoban sam pružiti stručno vođenje i podršku u raznim situacijama, od prirodnih katastrofa do vojnih operacija. Moj fokus će biti na kontinuiranom usavršavanju članova Nacionalne garde kako bi bili spremni odgovoriti na sve izazove koji se pojave.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Obuka i simulacije: Organiziranje redovitih obuka i simulacija koje će članovima omogućiti praksu u realnim scenarijima. Ove vježbe mogu uključivati simulacije prirodnih katastrofa, vojnih operacija, ali i scenarije iz svakodnevnog života u kojima bi Nacionalna garda mogla biti pozvana na intervenciju.
- Kreiranje vjerodostojnih uloga: Osiguravanje uloga unutar RolePlay-a budu dobro definirane i vjerodostojne. To znači da treba postojati jasan opis uloga koje bi članovi Nacionalne garde mogli imati u različitim situacijama, kao što su vođa tima, logistički stručnjak, medicinski radnik i slično.
- Feedback i evaluacija: Nakon svake RolePlay vježbe, provodite evaluacije i dajte povratne informacije sudionicima. To će im pomoći da bolje razumiju svoje uloge, identificiraju slabosti i poboljšaju svoje performanse u budućim vježbama.
- Inkluzivnost i diversitet uloga: Osiguravanje da RolePlay vježbe uključuju raznolikost uloga kako bi svi članovi Nacionalne garde imali priliku sudjelovati i doprinijeti. Raznolike uloge mogu uključivati različite razine iskustva, vještina i odgovornosti, čime se stvara bogatije iskustvo za sve sudionike.
4. Cinovi NGa :
- General
- General poručnik
- General-major
- Brigadir
- Pukovnik
- Potpukovnik
- Major
- Kapetan
- Poručnik
- Nadporučnik
- Časnik