Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

ilkan dincer

Player
Player
bilgi
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (OOOC yaşı): Evet (yaşım 18)
2. Saat dilimi: GMT+03:00
3. Sunucuda günlük aktif saat (XX:XX AM - XX:XX PM): hafta içi 16:00 - 21 :00 / hafta sonları 10:00 -21:00
4. Haftalık ortalama çevrimiçi (saat):30 42
5. Discord ID'niz: urusum
6. Karakterinizin adı (IC): Depiedra Dalyan
7. Oyun içi ID'niz ( Main ve twink):62969
8. Oyun içi seviyeniz: 14
9. Tercih ettiğiniz küratör (Devlet veya Suç): Eyalet
10: Konuşulan diller: Türkçe, İngilizce

Ek bilgi

1. Neden yönetici olup RP-life'tan mezun oldunuz ?
insanlara oyun konusunda yardım etmek istiyorum. daha iyi bir oyun ortamı olmasını sağlamak adaletsizliği sevmem adaletsiz davranışı hiç sevmem adalet benim için çok önemli adaletli bir oyun ortamını seviyorum ne kadar adalet o kadar iyi benim için herkesin zevkle mutlu şekilde oynamayı diliyorum

2. Şehirde hangi görevlerde bulundunuz? (Suç/Devlet/Gayri Resmi Lider)
Bulunmadım

3. Güçlü kaydetmez neler?
1) adaletliyimdir
2)insanlara saygı göstermeliyim.
3)adaletsizliği sevmem
4)insanların mutlu olmasını sağlamak.

4. Zayıflamayız mı?
1) duygusalım.
2) Adaletsizlik anında sinirim bozulur.

5.Yönetici ekibine hangisini kazandırabilirsiniz?
Yönetici ekibine katabileceğim en önemli şey herkesle iyi bir dostluktur. adaletli ve iyi bir oyun ortamı istiyorum ve bunu yapmayı çok istiyorum adaletsiz bir ortam iyi değildir benim istediğim sey adaletli bir ortam yaratmak yeni baslayanlar olsun eski oyuncular olsun mutlu olsunlar iyi ortamda oyun oynasınlar şstşyorum kısacası iyi bir ortam istiyorum

6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetici olduğunuzda işletme sahibi olabilirsiniz)
Benim yok.

7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir IRL sorunu veya durumu var mı?
sabahları okula gidiyorum onun dışında evdeyim

8. Başvurunuz için dikkate alınmamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
yok . Sizi seviyorum umarım adaletli bir ortam sürekli olur umarım okursunuz sevgiler saygılar ekibe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom