Poštovani Abrahame, Želim da iskoristim ovu priliku da se izvinim zbog nedavne situacije koja je dovela do mog ban-a za G.P 6.22. Pre pet meseci, našao sam se u nezgodnoj situaciji kada je jedan od mojih ne toliko dobrih drugara dok je share-ovao screen na discordu leakovo svoju sifru od accounta. Bio sam svestan opasnosti i odmah sam ga upozorio da promeni lozinku kako bih zaštitio njegov nalog od mogućeg hakovanja. Nažalost, on me je pogresno razumeo i misleci da sam hteo da mu ukradem account, iz osvete me je prijavio za kradju iz skladista. Važno je napomenuti da nisam imao nikakvu nameru da ukradem ili nanesem štetu bilo kome. Sve stavke koje sam koristio ili uzimao od familije su uzimane svega par minuta pre informala ili bilo kog drugog porodicnog eventa. Uložio sam puno truda i vremena u ovaj projekat i duboko mi je žao zbog bilo kakvih nesporazuma ili problema koji su nastali. Watch Grand Theft Auto V 2023.09.17 - 17.22.09.10 | Streamable, U ovom povu takodje mozete videti da stvari koje sam uzimao su iskljucivo stvari potrebne za familijarne evente i uzimao sam ih neposredno pre pocetka samog porodicnog eventa.
Voleo bih sad da razjasnim nesporazum koji se desio posle moga perma bana. Ovako, kada sam dobio ban bio sam jako iznerviran i napravio sam ogromnu gresku kada sam opsovao Chief administratora Abrahama Elkhabiba. Svestan sam svoje ogromne greske i da takvo sto nikad nebi trebalo da bude appealable i da zasluzuje trajni ban. Ali ovim putem bih voleo iskreno da se izvinem zbog moje greske. I obecavam Vam da sam se promenio na bolje u ovih 5 meseci i da takvo nesto nikada vise necu uraditi. I voleo bih da dobijem svoju zadnju sansu da zaigram na ovom projektu, iako i sam razumem vase prethodne 2 odluke ali nije vam jasno koliko bi mi znacilo da barem jednom ponovo zaigram na ovom projektu.
Jos jednom zelim iskazati moje iskrene isprike zbog ogromnog nesporazuma sa Chief Administratorom Abrahamom...
Isto tako mi je i jako zao sto sam par puta ban avejdao i priznacu vam to jer necu da vas lazem... I sami znate koliko mi ovaj projekat znaci i koliko obozavam igrati na njemu i nikada nisam imao nameru nekome upropastiti Rp ili nesto slicno.
S poštovanjem, Mouhamed Aruhmadedov
Voleo bih sad da razjasnim nesporazum koji se desio posle moga perma bana. Ovako, kada sam dobio ban bio sam jako iznerviran i napravio sam ogromnu gresku kada sam opsovao Chief administratora Abrahama Elkhabiba. Svestan sam svoje ogromne greske i da takvo sto nikad nebi trebalo da bude appealable i da zasluzuje trajni ban. Ali ovim putem bih voleo iskreno da se izvinem zbog moje greske. I obecavam Vam da sam se promenio na bolje u ovih 5 meseci i da takvo nesto nikada vise necu uraditi. I voleo bih da dobijem svoju zadnju sansu da zaigram na ovom projektu, iako i sam razumem vase prethodne 2 odluke ali nije vam jasno koliko bi mi znacilo da barem jednom ponovo zaigram na ovom projektu.
Jos jednom zelim iskazati moje iskrene isprike zbog ogromnog nesporazuma sa Chief Administratorom Abrahamom...
Isto tako mi je i jako zao sto sam par puta ban avejdao i priznacu vam to jer necu da vas lazem... I sami znate koliko mi ovaj projekat znaci i koliko obozavam igrati na njemu i nikada nisam imao nameru nekome upropastiti Rp ili nesto slicno.
S poštovanjem, Mouhamed Aruhmadedov