Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
711
Players nickname
Marcus Navarro
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 10, 2024
Time
00:00
Proofs
.

Marcus Tempest

Player
Player
Dobar dan postovan administracijo, razlog za ban koji sam dobio je zato sto sam stavio pancir iz organizacije u auto. Te veceri sam htio da udjem u drugu drzavnu organizaciju pa sam napustio tu organizaciju u koju sam bio, ali sam zaboravio da imam uopce pancir kod sebe i ostale puske te sam napustio org sa pancirom. Onda kada sam otiso da se zaposlim u drugu organizaciju sam vido da imam pancir kod sebe te sam ga stavio u gepek kako ne bi me uhapsili pri pretrazivanju mog inventara. Nisam uopste igrac koji krsi pravila na ovom projektu. Ja Vas molim da dobijem unban il da se nekako bana skrati jer uzivam i volim igrati na ovom projektu. Naravno slazem se da se uradi money wipe jer meni pare nisu bitne, meni je bitno da samo roleplayam, na projektu sam dnevno najmanje po 6. Meni se roleplay na ovom projektu previse svidja i ljude koje sam upozno. Molim Vas jos jednom ako je ikako moguce da dobijem unban ili da se trajanje bana skrati na 30 dana ili nesto tako.

Sa postovanjem prema administraciju
Marcus Navarro

Status
Not open for further replies.
Top Bottom