Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
Ime: Petar
Pol: Musko.
Starost: 29.
Rasa: Belac.
Nacionalnost: Srbija/Hrvatska.
Mesto rođenja: Los Santos.
Otac: Marko Moncler.
Majka: Kiara Moncler.
Težina: 87.
Visina: 1,99.
Boja očiju: Zelena .
Boja kose: Bela.
Tetovaže: Nema.
Prednosti: brz, snalazljiv, dobar pucac..
Slabost: 3 djece u zatvor, nestrpljiv.

Životna priča- Rođen sam prije 29 godina na auto otpadu. Kao mal bio sam jako debel i nizak zvali su me dancing shrek i imao sam velike uši pa su me i zvali uhati. Zbog stila hodanja zvali su me greedy jel je izgledalo kao da greedijam. Djetinjstvo mi je bilo teško i mama mi nije imala para. U to vrijeme jeli smo samo buđav lebac. Škola mi nije nimalo išla i imala sam samo loše ocjene. Majku mi to nije zanimalo pošto ona nije ni išla u školu. Vrijeme je brzo prolazilo i već sam išao u 8 razred gdje sam upoznao jednu lijepu djevojku Leu s kojom sam imala 5 djece( Ane, Vilim, Romeo, Mario i Noah). Svi su oni bili dobri decki dok njih 3( Noah, Mario i Romeo) nisu završili u zatvoru zbog krađe velikih količina bakra. Nažalost napustila me moja zena Lea sa Ane i Vilimom. Napustio sam svu djecu i sada sam model i imam svoju karijeru. Sada mi je život baš super, ali još imam traume iz djetinjstva. Ne vole me baš zena zato što sam jako glup.

Ishodi:
1. Petar može ubiti ljude zato što joj se ne sviđaju i zbog slabih živaca( pravilo od 5 sekundi).
2. Petar može bilo kada ici na 2v1 zbog ljutnje.
3. Petar može pretraživati, vezati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa pistoljima( tejzerom/revolverom) u ruci zato što ne zna što joj se sve može desiti.
4. Petar može koristiti oruzje bez naznake(XXX).
5. Petar može voziti skoro sva vozila(kopnena i vodena) osim (vazdušnih) zato što se boji visina, ali jako je sposobna putem vožnje vozila.
6. Petar može da vozi OffRoad sa autima koji su AWD I RFD zato što sam radila takve poslove u prošlosti. Mogu voziti svaki OFF Road auto do 65km/h OFF Road zato što sam iskusna.
7. Petar moze da rukuje oruzijem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun zbog svoje sposobnosti od baratanja oruzjem.
8. Petar moze da pretrazuje i veze dok je ispred lica.

Ivash Low

Player
Player
Biografija ODBIJENA
Prica mora imati 200+ reci
Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom