Ovako ja bih zeleo u ovoj zalbi da se izjasnim za svoje postupke i reci cu sve iskreno. Danas ujutro sam isao i trazio sam neke fps boostere za igricu fortnite jel mi se igrala a dobijao sam low fps i slucajno sam u tom serveru kliknuo na join koji je poslao neki random member za neki nude discord server. I nakon 20,30 minuta sam to skontao i leavo taj server. Posle toga sam otisao u skolu i doso mi je drug i pitao me je zasto mu na discordu saljem 2 invajta za taj server i kada sam pogledao shvatio sam u cemu je bio problem. I odma sam na casovima brisao apsulutno sve poruke zato sto su bila poslata od 1 do 2 invajta apsolutno svakoj osobi s kojom sam komunicirao na discordu pa cak i nekim adminima i muji posto sam s njim bas pre nekoliko dana na discordu pricao. Invajtovi su takodje poslati na discord servere tako da sam kikan i iz discord servera moje familije , organizacije i tako dalje. Takodje sam banovan i sa grand rp discord servera i mnogi ljudi su mi pisali da sam debil jel nisam stigao sve obrisati na vreme. Ovako ja se stvarno izvinjavam sto nisam bio pazljiv i sto sam zamalo cak izgubio svoj discord koji imam od 2019. Takodje me je vrlo sramota jel sam blokiran od strane najmanje 5 ljudi i samih administratora kao i od tebe Mujo. I stvarno me je sramota jel je u pitanju takav nsfw server. Ja bih zaista zeleo unban jel ja to nisam svesno uradio ali da priznam kriv jesam jel sam trebao biti pazljiviji takodje zelim i da me ti Mujo unblokiras jel sam bas mislio da menjam rockstar za epic games pa bih ti se zeleo javiti kad to odlucim da uradim.
Discord Name: otacaca
Discord ID: 621286091366072322
Discord Name: otacaca
Discord ID: 621286091366072322