Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32103
Players nickname
Pablos Floxks
Administrators nickname
Ne znam
Date
Mar 12, 2024
Time
00:00
Proofs
Nemam

Pabloss

Player
Player
Ovako ja bih zeleo u ovoj zalbi da se izjasnim za svoje postupke i reci cu sve iskreno. Danas ujutro sam isao i trazio sam neke fps boostere za igricu fortnite jel mi se igrala a dobijao sam low fps i slucajno sam u tom serveru kliknuo na join koji je poslao neki random member za neki nude discord server. I nakon 20,30 minuta sam to skontao i leavo taj server. Posle toga sam otisao u skolu i doso mi je drug i pitao me je zasto mu na discordu saljem 2 invajta za taj server i kada sam pogledao shvatio sam u cemu je bio problem. I odma sam na casovima brisao apsulutno sve poruke zato sto su bila poslata od 1 do 2 invajta apsolutno svakoj osobi s kojom sam komunicirao na discordu pa cak i nekim adminima i muji posto sam s njim bas pre nekoliko dana na discordu pricao. Invajtovi su takodje poslati na discord servere tako da sam kikan i iz discord servera moje familije , organizacije i tako dalje. Takodje sam banovan i sa grand rp discord servera i mnogi ljudi su mi pisali da sam debil jel nisam stigao sve obrisati na vreme. Ovako ja se stvarno izvinjavam sto nisam bio pazljiv i sto sam zamalo cak izgubio svoj discord koji imam od 2019. Takodje me je vrlo sramota jel sam blokiran od strane najmanje 5 ljudi i samih administratora kao i od tebe Mujo. I stvarno me je sramota jel je u pitanju takav nsfw server. Ja bih zaista zeleo unban jel ja to nisam svesno uradio ali da priznam kriv jesam jel sam trebao biti pazljiviji takodje zelim i da me ti Mujo unblokiras jel sam bas mislio da menjam rockstar za epic games pa bih ti se zeleo javiti kad to odlucim da uradim.
Discord Name: otacaca
Discord ID: 621286091366072322

Status
Not open for further replies.
Top Bottom