Pozdrav Mujo, pre 5 meseci sam dobio trajni ban za 6.22. Pokusao sam objasniti administraciji kako mi je ban namesten i izneo sam sve potrebne dokaze, ali ja znam drugi razlog zasto me ne zelite unbanovati. Problem je taj da sam ja nakon bana opsovao Chief Administratora Abrahama Elkhabiba na Grand-rp marketplace discordu. Shvatio sam da sam ucinio ogromnu pogresku. I sada sam svestan da takvo nesto nikada nebi trebalo da bude appealable i da to zasluzuje trajnu zabranu. Ali zelim da Vas pitam da mi date drugu sansu... Znam kako to zvuci nakon ovoga sto sam sada naveo, ali verujte mi da sam se promenio na bolje i da takvo nesto vise NIKADA necu uraditi niti vredjati bilo kojeg admina. Ako bi mi mogli dati drugu sansu rado cu napraviti zalbu u kojoj cu detaljno objasniti kako i zasto mi je namesten trajni ban. Stvarno bi mi znacilo da barem jednom ponovo zaigram na ovom projektu. Ovaj projekat mi jako puno znaci i ulozio sam jako puno vremena u njega i voleo bih da nastavim sa tim. Jos jednom izricem moje iskreno izvinjenje prema ovakom ponasanju koje sam pre imao.
Hvala na odvojenom vremenu.
Mouhamed Aruhmadedov.
Hvala na odvojenom vremenu.
Mouhamed Aruhmadedov.