Informacije
1. Vaše ime IRL: Danilo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 - 19:30 / 20:00 - 1:00 zavisi kako kad
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3h+
6. Vaš Discord: _sp1s1_
7. Vaše ingame ime: Danilo Yeager
8. Vaš ID: 43131
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: /
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da budem admin,zato sto volim da pomazem drugim igracima,novim igracim a tako i starijim,znam dobro da objasnim nesto nekome,otvoren sam za komunikaciju,znam pravila.Nije mi problem da objasnim nekom igracu nesto, i ako to pitanje traje duzeg vremena.Smatram da svaki igrac zasluzuje da mu se objasni ukoliko mu nesto nije jasno.
2. Koje su vaše prednosti?
Druzeljubiv,saosecajan i strpljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
/
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
/
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
1. Vaše ime IRL: Danilo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 - 19:30 / 20:00 - 1:00 zavisi kako kad
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3h+
6. Vaš Discord: _sp1s1_
7. Vaše ingame ime: Danilo Yeager
8. Vaš ID: 43131
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: /
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da budem admin,zato sto volim da pomazem drugim igracima,novim igracim a tako i starijim,znam dobro da objasnim nesto nekome,otvoren sam za komunikaciju,znam pravila.Nije mi problem da objasnim nekom igracu nesto, i ako to pitanje traje duzeg vremena.Smatram da svaki igrac zasluzuje da mu se objasni ukoliko mu nesto nije jasno.
2. Koje su vaše prednosti?
Druzeljubiv,saosecajan i strpljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
/
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
/
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne