Widise na povu kako osumliceni puca prije eventu na vinvode
puca na mene i koleku
puca na mene i koleku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo nauci da sastavis recenicu i pisesWidise na povu kako osumliceni puca prije eventu na vinvode
puca na mene i koleku
I nije pucao moj kolega nego samo ja.Ako treba pov objavicu.12541 je samo pucao tjst ja.Ja sam pucao jer mi se moze jer me nerviraju i smaraju svaki put.Widise na povu kako osumliceni puca prije eventu na vinvode
puca na mene i koleku
Nije pucao tvoj kolega a na mom povu je hahah kako lažeI nije pucao moj kolega nego samo ja.Ako treba pov objavicu.12541 je samo pucao tjst ja.Ja sam pucao jer mi se moze jer me nerviraju i smaraju svaki put.
Zoki nemas zivot ingame si 24/7 dana napolju nisi video.Mene iskreno boli kurac ja ne zivim na igrici i nije mi problem nista.Udjem da se sprdam malo i da ubijam pacijente poput tebe.Nije pucao tvoj kolega a na mom povu je hahah kako laže
24/7 u igri proslu nedelju 38 sati?Zoki nemas zivot ingame si 24/7 dana napolju nisi video.Mene iskreno boli kurac ja ne zivim na igrici i nije mi problem nista.Udjem da se sprdam malo i da ubijam pacijente poput tebe.
Ja imam zivot za razliku od tebe hahahahh,,,sto se moze zakljuciti koliko igram i da udjem da se sprdam i odem na Event i ubijam takve poput tebe24/7 u igri proslu nedelju 38 sati?
Ma to je dokaz da nemas pojma o nicemu da ne mozes jedno pravilo postovatJa imam zivot za razliku od tebe hahahahh,,,sto se moze zakljuciti koliko igram i da udjem da se sprdam i odem na Event i ubijam takve poput tebe
Kako ti kazes...Ma to je dokaz da nemas pojma o nicemu da ne mozes jedno pravilo postovat
A isto tako kazes nije moj drug pucao ma da je sto se vidi u tuđem Povu zelis se izvuc to ma da si ti kao sad u pravu jer kršis pravila ja i lik stojimo na mjestu ti nas pucas bez razloga i ja sam pacijet ajde imaj laku noc bato idem spavat.Ja imam zivot za razliku od tebe hahahahh,,,sto se moze zakljuciti koliko igram i da udjem da se sprdam i odem na Event i ubijam takve poput tebe
Pa pucao je kada je tvoj kolega njega pogodio tako da ono...Ma sta pisem koji djavo dobicu demorgan i kraj..A isto tako kazes nije moj drug pucao ma da je sto se vidi u tuđem Povu