Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10892
Players nickname
Marko Zirdum
Suspect ID
51745 / 12541
Date of violation
Mar 12, 2024
Time of violation
23:58
Proofs
https://youtu.be/VapucHKr7Zg

Petar_Djukic

Player
Player
Widise na povu kako osumliceni puca prije eventu na vinvode
puca na mene i koleku
I nije pucao moj kolega nego samo ja.Ako treba pov objavicu.12541 je samo pucao tjst ja.Ja sam pucao jer mi se moze jer me nerviraju i smaraju svaki put.

Petar_Djukic

Player
Player
Nije pucao tvoj kolega a na mom povu je hahah kako laže
Zoki nemas zivot ingame si 24/7 dana napolju nisi video.Mene iskreno boli kurac ja ne zivim na igrici i nije mi problem nista.Udjem da se sprdam malo i da ubijam pacijente poput tebe.😘

Zoki Roki

Player
Player
Zoki nemas zivot ingame si 24/7 dana napolju nisi video.Mene iskreno boli kurac ja ne zivim na igrici i nije mi problem nista.Udjem da se sprdam malo i da ubijam pacijente poput tebe.😘
24/7 u igri proslu nedelju 38 sati?

Zoki Roki

Player
Player
Ja imam zivot za razliku od tebe hahahahh,,,sto se moze zakljuciti koliko igram i da udjem da se sprdam i odem na Event i ubijam takve poput tebe
Ma to je dokaz da nemas pojma o nicemu da ne mozes jedno pravilo postovat :)

Zoki Roki

Player
Player
Ja imam zivot za razliku od tebe hahahahh,,,sto se moze zakljuciti koliko igram i da udjem da se sprdam i odem na Event i ubijam takve poput tebe
A isto tako kazes nije moj drug pucao ma da je sto se vidi u tuđem Povu zelis se izvuc to ma da si ti kao sad u pravu jer kršis pravila ja i lik stojimo na mjestu ti nas pucas bez razloga i ja sam pacijet ajde imaj laku noc bato idem spavat.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom