Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Sivi Luii

Player
Player
Joined
Nov 10, 2023
Messages
38
Ime: Sivi Luii
Pol: M
Starost: 16
Rasa: Belac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: USD , Arizona
Otac: Max
Majka: Kelly
Težina: 95kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braon
Tetovaže: Luka , noge
Prednosti: Odlucan,Dobro Predvidu,Pametan
Slabost: Zivci


Životna priča:

Sivi je rodjen 1989 godine u velikom gradu Los Santos-u. Ostao je siroce u s ojim ranim godinama roditelji su ga ostavili i bio je primoran da zivi na ulici sasvim sam, morao je da se snalazi kako bi preziveo zbog toga prepustio se kriminalu. Krao je novac od neduzjih civila kako bi imao za krisku hleba. Kada je odrastao otisao je u kriminalnu bandu koja ga je navela na jos vise kriminalnih radji, uzivao je u tome tok je krao i ubijao ljude ali nije to neko zadovoljstvo i osecao se nekako tuzno zbog svojih dela koje je napravio, dao je sebi malo vremena da razmisli o svemu a cak i o sebi, tokom njegovog razmisljanja shvatio je da je lose stvario radio i grizla ga je savest, zbog toga odlucio je da se odrekne svog starog zivota i da postane bolji covek. Preselio se u bolji deo grada i kucio kucu na lokaciji VineWood i tu je zapoceo novi zivot. Kada se doselio u svoj novi dom razmisljao je da nadje posao, krenuo je u grad u nadi da ce naci posao, kako je setao ulicom video je letak na kome je pisalo da je policijska akademija otvorena za nove kandidate. Sav srecan otisao je da se prijavi u nadi da ce tako ako postane policajac da ce zapoceti svoj zivot bez zlocina i da spasava ljude. Posle par meseci na akademiji postao je zvanican policajac i time bio je presrecan jer napaokan je njegov zivot prosvetleo i sada moze ds spasave ljude kao sto je hteo. I time tako napreduje kako bi postao veci policajac.



vestine i umeca:

1. Sivi Luii je u stanju da ide 2v1 zbog njegovog treninga i uvjezbanosti u vojsci

2. Sivi Luii moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa dok u ruci drzi pistolj.(Ne puska)

3.Sivi Luii moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane

4. Sivi Luii je obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slucaju nuzde (kopnena, vazdusna i vodena vozila) i sposoban je da vozi van puta do 60kmh.

5. Sivi Luii je obucen za rukovanje svim vrstama oruzja te moze da koristi Light Machine Gun i Heavy Sniper. (Pravilo dogadjaja 1.6 ce se postovati).

6. Sivi Luii ima kamericu upaljenu 24/7 koja je zakacena na njegove naocale



Heavy Sniper i Light Machine Gun nece biti koristeni na Eventima.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,835
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom