Informacije
1. VaŠe ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 22:00
5. Prosječna aktivnost po danu(Vremenski): 7h+
6. Vaš Discord: markokeksic
7. Vaše InGame ime: Marko Keksic
8. Vaš ID: 42503
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Za sad assistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelio bih postati assistent jer smatram da imam iskustva za to i da mogu da radim taj posao.... Imam prijasnjeg iskustva kao admin i kao assistent,te samim tim zelim da budem ponovno clan iste administracije,unatoc svemu sto sam postigao clan administracije(kao assistent) trenutno mi je najprivlacnije!
2. Koje su vaše prednosti?
Snalažljiv.uporan,smiren,odlucan,pravedan
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje mogu sprijeciti moj rad u administraciji,ne volim nepravdu!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne, samim tim se prijavljujem za asistenta administracije!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
U buducnosti da,trenutno ne jer idem za assistenta!
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U periodu koji sam napisao da sam aktivan ne sprjecava me nista da budem dio administracije!
1. VaŠe ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 22:00
5. Prosječna aktivnost po danu(Vremenski): 7h+
6. Vaš Discord: markokeksic
7. Vaše InGame ime: Marko Keksic
8. Vaš ID: 42503
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Za sad assistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelio bih postati assistent jer smatram da imam iskustva za to i da mogu da radim taj posao.... Imam prijasnjeg iskustva kao admin i kao assistent,te samim tim zelim da budem ponovno clan iste administracije,unatoc svemu sto sam postigao clan administracije(kao assistent) trenutno mi je najprivlacnije!
2. Koje su vaše prednosti?
Snalažljiv.uporan,smiren,odlucan,pravedan
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje mogu sprijeciti moj rad u administraciji,ne volim nepravdu!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne, samim tim se prijavljujem za asistenta administracije!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
U buducnosti da,trenutno ne jer idem za assistenta!
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U periodu koji sam napisao da sam aktivan ne sprjecava me nista da budem dio administracije!