Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za konstanto krsenje pravila | Abraham Ekhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11410 16726
Players nickname
Munja Magluta Fryy Gedora
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Mar 15, 2023
Time
00;00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/341987/

dadaassxd

Player
Player
Dobro vece ja sam Munja 16726 i priznajem da sam ban evado na akauntu Fry Gedora 11410 na kom sam mislio da smem igrati jel sam davno napravio taj acc i dobio ban i gospodin muja me je unbano al nema veze to znajte da zelim da dobijem unban i da zelim da se vratim na server i da se druzim sa starim priljateljima.
Priznajem gresio samm i krsio sam pravila al znajte da se sada kaljem i da sam se promenio i da sam dok sam igro na akauntu fry gedora krsio pravila minimalno i suzio sam to ako ne verujete mozete i to sami videti znam da nisam ni ja neka cvecka naprotiv od toga. Ne znam vise kako da zatrazim unban ili kako da se vratim na server oa ne zelim vise da ban evejdam ili da lazem da nisam ja znam da nije bilo uredu od mene da ban ivejdam i da lazem al nedostao mi je vas server i samo zelim da ga igram.
evo link kad sam dobio ban Approved - For Abraham pre tacno godinu dana i razumem da mozda nisam zasluzio unban ali ne znam vise kako da se izvinim ili kako da dobijem drugu sansu i samo bi zeleo da se izvinim ovom projektu i igracima koji ma sam unistio rp
Bio bi zahvalan ako bi dobio sansu da igram na bilo kom akauntu Munji ili Gedori i prihvatam money
izvinjavam se i u ono vreme kaad sam vas vredjao i govorio lose stvari o serveru al znajte da mi je zao i da zelim da promenim sve sto sam cinio u proslosti.
od srca Munja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom