Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved NG Korumpirana Biografija | Filip Soprano | 19865

Status
Not open for further replies.

Filip Soprano

Player
Player
Joined
Mar 8, 2022
Messages
8
Ime: Filip Soprano

Starost: 22

Nacionalnost: Srbin

Mesto rođenja: Sjedinjene Američkie Države

Pol: Muško

Boja očiju: Crna

Boja kose: Crna

Tetovaže: Leva i desna ruka

Prednosti: Snalazljiv,drobro rukuje oruzjem,poslusan,odgovoran

Slabost: Impulsivan

Zivotna prica: Filip Soprano je odrastao u malom gradiću na granici između Sjedinjenih Američkih Država i Meksika. Bio je drugo dijete u obitelji radnika - otac rudar, majka prodavačica u lokalnoj radnji. Još od malih nogu, Filip je sanjao o avanturama i putovanjima koja bi mu donijela slobodu koju nije mogao naći u svom zabačenom mjestu.

Kada je napunio 18 godina, Filip je odlučio da će pronaći svoju sreću u vojsci. Vjerovao je da će mu vojna služba omogućiti da vidi svijet i osigura bolju budućnost za sebe i svoju obitelj. Pridružio se vojsci i brzo se istaknuo kao hrabar i odan vojnik. Njegova odlučnost i sposobnosti nisu promakle nadređenima, te je ubrzo dobio priliku za specijaliziranu obuku.

Kao vojnik, Filip je putovao širom svijeta, služeći u različitim zemljama i sudjelujući u misijama koje su mu postavljale razne izazove. Od borbi u planinskim područjima do mirovnih misija u gradskim sredinama, Filip je pokazao izvanrednu hrabrost i izdržljivost. No, unatoč njegovim uspjesima na bojnom polju, njegovo srce i dalje su čeznuli za domom i obitelji koju je ostavio iza sebe.

Nakon nekoliko godina službe, Filip je počeo osjećati umor od stalnog vojničkog života. Nedostajali su mu obitelj, prijatelji i miran život koji je ostavio iza sebe. Odlučio je da je vrijeme da se vrati kući i započne novo poglavlje u svom životu.

Kada se vratio u svoj rodni gradić, Filip je shvatio da se mnogo toga promijenilo dok je bio odsutan. Mnogi od njegovih prijatelja odselili su se u potrazi za boljim prilikama, a stari dućani i kafići zamijenjeni su modernim trgovinama i restoranima. Ipak, Filip je osjećao da pripada ovom mjestu i odlučio je ostati i pronaći način kako se prilagoditi novom životu.

Nakon povratka kući, Filip je otvorio malu radionicu za popravak motocikala, što je oduvijek bio njegov hobi. Polako je počeo ponovno povezivati se s lokalnom zajednicom i izgraditi nove prijateljske veze. Iako više nije bio vojnik, Filip je zadržao svoju hrabrost i disciplinu koja mu je pomogla da prevlada sve izazove koje je život stavio pred njega.

Njegova priča nije bila samo o vojničkim podvizima, već i o hrabrosti da se suoči s omjenama i da iznova izgradi svoj život. Filip Soprano je pokazao da istinska snaga dolazi iznutra i da je sposoban pronaći sreću i zadovoljstvo, čak i u najizazovnijim okolnostima.

Prica o karijeri:

Nakon završetka srednje škole, Filip se priključio vojsci, uveren da će tako služiti svojoj zemlji i ispuniti svoju sudbinu. Tokom osnovne obuke, pokazao je izuzetne vojničke sposobnosti i brzo je napredovao kroz redove vojne hijerarhije.

Soprano je bio vojnik koji se isticao u svakoj situaciji. Njegova hrabrost i odlučnost bile su neupitne, a vojničke veštine su mu bile izuzetne. Brzo je napredovao kroz redove, postajući poznat po svom vojničkom umeću i vođstvu.

Njegova karijera obuhvatala je različite misije i zadatke, uključujući i službu u inostranstvu. Tokom svoje službe, Filip je bio suočen s mnogim izazovima i neprijateljima, ali je uvek izlazio kao pobednik. Njegova sposobnost da brzo razmišlja i donosi odluke često je spasavala živote njegovih vojnika i omogućila mu da postigne izvanredne rezultate.

Filip Soprano nije samo bio vojnik, već i lider. Njegova sposobnost da inspiriše i motiviše ljude oko sebe bila je neverovatna. Bio je vođa koji je uvek bio prvi na liniji fronta, spremno se suočavajući sa svakim izazovom.

Na kraju svoje karijere, Filip Soprano je bio nagrađen najvišim vojnim odlikovanjima za hrabrost i požrtvovanost. Njegova vojna karijera ostaje inspiracija mnogima, dok njegova posvećenost i služba zemlji zauvek ostaju ukorenjeni u vojničkoj istoriji.

Ishodi:

1.Filip može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir ili drogu

2.Filip moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje sa jednom rukom zbog iskustva koje ima(Osim sa puskama)

3.Filip moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja (uklucujuci heavy sniper, machine gun)

4.Filip moze pustiti osumnjičene na slobodu ili im očistiti dosije i poternicu ili ubiti ih ako ne saradjuju.

5.Filip moze da surasđuje sa kriminalcima koji žele da opljackaju kamione tokom ammoruna

6.Filip moze uzimati i traziti mito do 100.000$
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom