Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
384
Players nickname
Denis_Napast
Administrators nickname
Denza_Washingtonn
Date
Mar 14, 2024
Time
16:27
Proofs
https://imgur.com/a/a1QY0XW

Denis Napast

Player
Player
Poštovani,

Želim izraziti svoje duboko razočaranje zbog nedavnog bana koji sam dobio zbog navodnog kršenja Generalnog Pravila 5.3 ( - 5.3 Vrijeđanje administracije je strogo zabranjeno. Žalba je najbolji način za postizanje pravde. | Inače - zabrana 7 dana ) , koje strogo zabranjuje vređanje administracije. Ban koji sam primio traje sedam dana, iako nisam izrekao niti jednu uvredu administratoru. Stoga bih želio iskoristiti priliku da zatražim ukidanje ovog bana, budući da nisam prekršio navedeno pravilo.

Želim istaći da je gore spomenuti administrator došao s ciljem popravke mog vozila, te da je pokušao izvesti edukativni razgovor sa mnom. Međutim, nakon što sam postavio pitanje u vezi s mogućnostima moje ,,igračke" aktivnosti, nisam dobio adekvatan odgovor, već samo ponovljeno insistiranje na poštovanju autoriteta. U odsustvu relevantnog odgovora, odlučio sam napustiti igru, i zatim dobio ban za generalno pravilo 5.3 ( - 5.3 Vrijeđanje administracije je strogo zabranjeno. Žalba je najbolji način za postizanje pravde. | Inače - zabrana 7 dana ) što nije nepoštovanje administracije već vređanje administracije, prema tome smatram da sam neadekvatno kažnjen. Stoga bih zamolio za ukidanje bana, s obzirom na to da nisam prekršio spomenuto pravilo.

Molim vas da razmotrite moj slučaj i nadam se pozitivnom rešenju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom