Bio sam ubijen u geto, normalno pristao na robanje, lik je u sred situacije nakon mog pitanja sta da bacam i koliko posto mi je pun inv, rekao bacaj koliko dohvatis sakom iz dzepova, normalno po rpu ja ne mogu da drzim 200 metaka u saci od jednom a kad vec ljudi vole da rpaju i kaze kolko dohvatis sakom iz dzepa, nastavio normalno podelio metkove po 5-10 komada i bacao na pod situacija se nije zavrsila ja sam nastavio da bacam sto sam i mislio da odradim, tu pocinje pucnjava u getu niko nema oruzje na meni i ja iskoriscavam priliku da pobegnem zato sto oruzje nije na meni nego se pucaju sa drugim licem, da bi meni admin Denza dao kaznu za RP2WIN, u toj situaciji ja nisam iskoristio ni jednu rp komandu na lik /me i /do a nije moj problem sto lica ne znaju kako da sloze recenicu i kazu mi koliko da bacam, nakon toga pozivam admina Denzu da dodje da bi on poceo da prica ja sam tebi mogao da dam i za FearRP nisam hteo, pocinje da prica nebuloze bez dokaza prica da sam ja zvao nekoga da dodje u geto i tvrdi isto, i odbija da proveri da li sam ja povezan sa tim licem preko familije organizacije itd. Rekao sam ja sam uradio kako su trazili da bacam koliko dohvatim iz dzepova, i dobio za Rp2Win, a da nisam ispunio njihov uslov dobio bih za FEARRP kako jelte on kaze, nisam siguran kakva su tacno to pravila gde iako igrac ispuni dati uslov dobije kaznu