Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka | Denza Washington

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
526
Players nickname
Lyn Zuyev
Administrators nickname
Denza Washington
Date
Mar 15, 2024
Time
16:45
Proofs
https://streamable.com/dovbi8

Lyn Zuyev

Player
Player
Bio sam ubijen u geto, normalno pristao na robanje, lik je u sred situacije nakon mog pitanja sta da bacam i koliko posto mi je pun inv, rekao bacaj koliko dohvatis sakom iz dzepova, normalno po rpu ja ne mogu da drzim 200 metaka u saci od jednom a kad vec ljudi vole da rpaju i kaze kolko dohvatis sakom iz dzepa, nastavio normalno podelio metkove po 5-10 komada i bacao na pod situacija se nije zavrsila ja sam nastavio da bacam sto sam i mislio da odradim, tu pocinje pucnjava u getu niko nema oruzje na meni i ja iskoriscavam priliku da pobegnem zato sto oruzje nije na meni nego se pucaju sa drugim licem, da bi meni admin Denza dao kaznu za RP2WIN, u toj situaciji ja nisam iskoristio ni jednu rp komandu na lik /me i /do a nije moj problem sto lica ne znaju kako da sloze recenicu i kazu mi koliko da bacam, nakon toga pozivam admina Denzu da dodje da bi on poceo da prica ja sam tebi mogao da dam i za FearRP nisam hteo, pocinje da prica nebuloze bez dokaza prica da sam ja zvao nekoga da dodje u geto i tvrdi isto, i odbija da proveri da li sam ja povezan sa tim licem preko familije organizacije itd. Rekao sam ja sam uradio kako su trazili da bacam koliko dohvatim iz dzepova, i dobio za Rp2Win, a da nisam ispunio njihov uslov dobio bih za FEARRP kako jelte on kaze, nisam siguran kakva su tacno to pravila gde iako igrac ispuni dati uslov dobije kaznu

Lyn Zuyev

Player
Player
A isto tako molim onog ko pregleda zalbu da pregleda snimak cele situacije zato sto lice nisu kaznjena za CR VDM Pucanje van geta ITD

Status
Not open for further replies.
Top Bottom