Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Administrators nickname
carlos
Date
Mar 15, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/

Popee

Player
Player
muju brate pogledaj na svoju administraciju i da malo kontroliste to posto je sve korumpirano do djavola dns primer fib mi je dosao u fam iako ne znaju da koliko clanova imam u kuci i lagano su nas ubili dokle je admin specao i nista nisu dobili iako nisu brojali 5 sekundi niti upustili u rp situaciju dokle sam ja pucao i dobio 6.15 dokle sam brojao 5 sekundi a admin nije cuo to niti video i mene samo kaznio ne kazem nista lose o serveru nego o administraciji ne kazem ima i dobrih admina i ima korumpiranih kao carlos sto me je posalo i nema postovanja prema igracima molio bi da se resi odma to posto ovako ako se nastavi ne zelim da igram vise na serveru jer mi je preko glave svega sto mi je administracija smetila a veruj mi pola ne znas bio sam blacklistan i sve kazem gresio sam i ja ali sam se zamerio dosta igraca i dosta adminima i sada mi vracaju igraci okej da mi vracaju ali administracija nema prava to da radi zelebi cceo pov od carlosa da vidis i da fibu das warn hvala !!

Popee

Player
Player
Poslao me u jer sam pucao dokle je on bio tu a bila je occ situacija i on me je posalo za 6.15 ja znam da ce ovo biti odijena zalba i da ce reci amdin je doneo ispravnu odluku ali nije i sam znas mujo ako je occ pravila ne vazi zelim da zatrazim ceo pov od admina carlosa malchiny molicu vaas :D hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom