Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Forum rule 9 | Blacklist evading | ID: 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Redington
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 16, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/99990/

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovanje.

Ovim putem pravim žalbu za forum account igrača "Bake King ID: 46359" koji je blacklistovan na RS serveru, a i dalje konstantno pravi nove forum accounte i spama žalbe na forumu da bi ometao i uznemiravao kako admine tako i igrače servera na kojem ne igra jer je blacklistovan.

Navedeni igrač krši forum rule 9 pravilo i ban evade-a blacklistu, više o tome u nastavku.

Na ovoj forum objavi https://gta5grand.com/forum/threads/605819/ vrijeđao je projekt sa svog lažnog forum accounta i dijelio privatne informacije određenih ljudi. Kako mu je taj forum nalog banovan, napravio je mnoge druge koje i dan danas koristi. Objava je obrisana zbog informacija navedenih iznad.

Account koji trenutno koristi i sa tim krši forum rule 9 i ban evade-a blacklistu: Bake_King

Neki od accounta koje je koristio pa je i tu banovan: MiniBaake7

Zamolio bih vas da ga blacklistate na forumu, jer mu običan ban ne znači apsolutno ništa, čim konstantno pravi nove forum accounte i sa tim krši sva moguća pravila. Nema smisla da ga stalno prijavljujem, ako će stalno kršiti jedno te isto pravilo i ban evade-ati (izbjegavati posljedice bana).

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav.

Bake_King

Player
Player
Poštovanje.

Ovim putem pravim žalbu za forum account igrača "Bake King ID: 46359" koji je blacklistovan na RS serveru, a i dalje konstantno pravi nove forum accounte i spama žalbe na forumu da bi ometao i uznemiravao kako admine tako i igrače servera na kojem ne igra jer je blacklistovan.

Navedeni igrač krši forum rule 9 pravilo i ban evade-a blacklistu, više o tome u nastavku.

Na ovoj forum objavi https://gta5grand.com/forum/threads/605819/ vrijeđao je projekt sa svog lažnog forum accounta i dijelio privatne informacije određenih ljudi. Kako mu je taj forum nalog banovan, napravio je mnoge druge koje i dan danas koristi. Objava je obrisana zbog informacija navedenih iznad.

Account koji trenutno koristi i sa tim krši forum rule 9 i ban evade-a blacklistu: Bake_King

Neki od accounta koje je koristio pa je i tu banovan: MiniBaake7

Zamolio bih vas da ga blacklistate na forumu, jer mu običan ban ne znači apsolutno ništa, čim konstantno pravi nove forum accounte i sa tim krši sva moguća pravila. Nema smisla da ga stalno prijavljujem, ako će stalno kršiti jedno te isto pravilo i ban evade-ati (izbjegavati posljedice bana).

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav.
Momak, vec si me kacio, VEC SAM DOBIO KAZNU ZA FORUM RULE 9!!!
cekao sam dugo vremena da dobijem unban na forumu i eto....
u logovima mozete vidjeti da sam vec bio banovan za forum rule 9, ovo je jedini forum koji imam, svi ostali su banovani.
barem ne koristim vpn kao ti fala

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Momak, vec si me kacio, VEC SAM DOBIO KAZNU ZA FORUM RULE 9!!!
cekao sam dugo vremena da dobijem unban na forumu i eto....
u logovima mozete vidjeti da sam vec bio banovan za forum rule 9, ovo je jedini forum koji imam, svi ostali su banovani.
barem ne koristim vpn kao ti fala
Kad se ustanovi datum kreiranja banovanih accounta i tog tvog accounta, koji je zaključak? Ban evadeaš blacklistu.

Administracija neka fino sve provjeri, ništa se ne brini, sve se može provjeriti i dokazati.

100 puta izgovorena laž, neće postati istina, u svakom slučaju.

Pozdrav za tebe cmok.

Bake_King

Player
Player
Kad se ustanovi datum kreiranja banovanih accounta i tog tvog accounta, koji je zaključak? Ban evadeaš blacklistu.

Administracija neka fino sve provjeri, ništa se ne brini, sve se može provjeriti i dokazati.

100 puta izgovorena laž, neće postati istina, u svakom slučaju.

Pozdrav za tebe cm
Mene su barem pravedno banovali, a tebe još nisu😀
Main ti je banovan za G.P 1.6 a twink ti isto takođe smrdi na G.P 1.6....

Velika pusa samo za tebe❤️🌹

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na razmatranju

Svaki naredni offtop bit ce kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom