Sve se vidi u pov-u. Zamolio bih da se kazne svi igraci koji su prekrsili dato pravilo, neka budu i moja 2 clana familije kaznjena. Hvala unapred.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brat kaci a boli ga za njegove iz fama sramota…Sve se vidi u pov-u. Zamolio bih da se kazne svi igraci koji su prekrsili dato pravilo, neka budu i moja 2 clana familije kaznjena. Hvala unapred.
Admini su tu da donesu pravednu odluku, a mi smo tu da udelimo koji WARN. Pozdrav do sledeceg vidjenja. Uzivaj...Brat kaci a boli ga za njegove iz fama sramota…
Ako nisi upucen, familija dobija warn (pise se sa duplo v) ukoliko 3+ igraca prekrse neko od pravila. U ovoj situaciji ja vidim moja 2 clana iz familije kako pucaju na vasih 5. Ja mislim da je 5 vise od 3, a da je 2 manje od 3. Hvala, pozdrav, i nemoj da me smarate dok admini ne pregledaju zalbu. Uzivaj...druze pa ti prvi dobijas varn jel vidis ti sta kacis tvoj fam je poceo prvi da puca
Kao prvo tu su onako tri fama tako da ono ni iz jednog fama nisu troje..Ako nisi upucen, familija dobija warn (pise se sa duplo v) ukoliko 3+ igraca prekrse neko od pravila. U ovoj situaciji ja vidim moja 2 clana iz familije kako pucaju na vasih 5. Ja mislim da je 5 vise od 3, a da je 2 manje od 3. Hvala, pozdrav, i nemoj da me smarate dok admini ne pregledaju zalbu. Uzivaj...
Na adminima je da provere ko je iz kog fam-a.Kao prvo tu su onako tri fama tako da ono ni iz jednog fama nisu troje..
Brate zasto ti toliko pises ovde ako si siguran da niste pogresili nije mi jasno isk, ili se mozda brines da ce te osamariti i to jako?Kao prvo tu su onako tri fama tako da ono ni iz jednog fama nisu troje..
brate perma banan sam ako ti to mesto znaci aigurno me tryhardam igricu 24/7…Brate zasto ti toliko pises ovde ako si siguran da niste pogresili nije mi jasno isk, ili se mozda brines da ce te osamariti i to jako?
I da se proveri da nisu izasli da bi izbegli kaznu.Na adminima je da provere ko je iz kog fam-a.