Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare Ashford

Player
Player
1.Vaše ime IRL: Marko
2.Vaše godine: 17
3.Vremenska zona: GMT+1
4.Prosjek online po danu: 5-8h
5.Vaš Discord: mare123.
6.Vaše ime u igri: Mare Ashford
7.Vaš ID: 14380

1 Lider za: The Families

2.Želim da budem lider ove organizacije jer bih hteo da se oprobam u vođenju organizacije Bio sam u dosta kriminalnih organizacija gde sam i sam bio zamenik ili Hc, tako da znam kako stvari funckionisu i upucen sam u pravila. Imam želju držati organizaciju 2 puna mandata u kojima želim imati najbolju organizaciju na serveru,bez kazni na samu organizaciju
Smatram da moje predhodno iskustvo koje posedujem moze pomoci da se RP bande podigne na veci nivo i da ucinimo da svima i sve bude zabavnije. Takodje bih pravio akcije kao sto su (talacke) sa ostalim bandama, tako da se sto bolje suprostavimo state organizacijama. Akcije bi bile obavezne i svakodnevne tako da bi bili vrlo aktivna organizacija. Svaki clan bande bi imao svoj zadatak i tako bi se pazilo na hijerarhiju unutar same organizacije. Toksicnost, vredjanje i nepostovanje mene i ostalih clanova bande ne bih dozvolio i odmah bi sankcionisao to.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. -Aktivirao bi maksimalno organizaciju što se tiče akcija, robanja, grafita takodje i ostalog. -Ja i moji zamenici bi vodili akcije tako da pazimo na pravila i da ista ne krsimo. -Svali član organizacije imat će osigurano oružje i municiju kako im nebi nikad ništa falilo. U samom dogovoru sa curatorom, nasao bih nova i bolja mesta za talacke. Licno ću biti tu i pokazati svima koji ne razumiju nešto kako bi im bilo lakše. Svaki clan bi bio ispitan pravila grada pre samog ulaska u organizaciju Vrlo bitno je da postoji dobra saradnja sa ostalim bandama. Svaki trud člana bi se ispratio I nagradio, a bezobrazluk I nepostovanje strogo kažnjavao.
HVALA NA CITANJU MOJE PRIJAVE I SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom