Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider Aplikacija Marabunta Grande I David Makedonas

Rejected

David Makedonas

Player
Player
1. Vaše ime IRL : David
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : UTC/GMT +01:00
4. Prosjek online po danu : 6h-10h ( radni dani) Vikend (8h-12h)
5. Vaš Discord :davidmakedonas
6. Vaše ingame ime : David Makedonas
7. Vaš ID : 56072

1. Lider za..... Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Projekat
: Vec sam neko vreme na projektu i imam iskustva sa drugim isto gde sam bio na EN1 I DE2 , a ne samo i na GRAND projekat nego sam bio i na drugim projektima poput Revolucija,Mahala,Mornar,Mozzart i bio sam dosta tamo aktivan i imam preko 10.000h+ na RP projekte gde sam doveo dosta iskustva i znam pravila na pamet i kako se radi dobar RP na svakakvi nacin gde sam bio u Lider GSF na jednom projektu i vise puta HC na Grand Projektu nad Kriminalnim Organizacijama. I zato hocu moje iskustvo i mudrost da pokazem nad preduzimanje ove Kriminalne Organizacije.

2. Poštovanje i strah: U svetu kriminala, liderstvo u organizaciji poput Marabunta Grande donosi veliko poštovanje i strah kod članova i rivalnih grupa. Ovaj status omogućava mi da se osjećam moćno i važno, dok istovremeno obezbjeđuje lojalnost i poslušnost članova organizacije.

3. Izgradnja Moci : Vođenje organizacije kao što je Marabunta Grande pruži mi priliku da izgradim svoje "carstvo" - ne samo u smislu finansijske moći, već i moći uticaja i kontrole. Kroz proširenje teritorija, povećanje uticaja i diverzifikaciju poslovanja, mogao bih stvoriti kriminalno carstvo koje će trajati generacijama. Ova mogućnost dugoročnog nasleđa je izuzetno privlačna i motiviše me da težim ka liderstvu u ovoj organizaciji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Visa aktivnost nad Kriminalne radnje poput:

Tajne Radnje, State Object napad, Fz Raid, Pomorska Bitka, Podmornica zelim da odradimo sa svojim Timom kako treba i da radimo svaki dan sve vise i vise prema cilju da budemo najjaca i najveca Kriminalna Organizacija.
2. Povecavanje RP na Projektu:
Hocu i bice tako napravljeno da sto vise drzim aktivnost RP poput Talacke,Pljacke i tako dalje , mislim da bih bio osnivac aktivnosti na Projektu ako imam vodstvo nad ovoj kriminalnoj organizaciji jer ne samo sto je to stvar sto mora Lider da vodi u ovakvim situacijama nego i volim da imam taj RP pa pogotovo u ovakim situacijama gde moram da planiram i da izdrzim neke stvari sto ne bi svako u ovoj situaciji poput mene.
3.Moč nad svima u Gradu
Da imam priliku da drzim ovakvu kriminalnu strukturu ja bih dao sve od sebe da imam dobre pucače i naravno ljude sa iskustvo sa RP situacije , naravno da drzim najvise teritorija u gradu i da imam sve grafite pod plavoj boji da se zna pod koga je moč i moznost na Projektu da uradi nesta sta niko ne radi ili sta nije pokusao do sad.
4.Mandat
Hocu da odrzim 2 puna Mandata bez ikakvih prekrsaja Servera i kazne , i mislim da sam spremam i u mogucnosti da odrzim to kako treba.

Top Bottom