Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19803
Players nickname
Mouhamed Aruhmadedov
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Sep 18, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/487069/

Maddoxxx.exe

Player
Player
Pozdrav. Mislim da ste vec dovoljno upuceni u celu situaciju i da vam je sve jasno, ali evo jos jednom cu objasniti. Dana 18.9.2023. dobio sam report na forumu za pravilo G.P 6.22. To je bila familija u kojoj sam bio skoro godinu dana i sve je islo super, ali jednog dana nakon sto je moj ne toliko gotivan "drug" igrao informal i sherao screen. Nakon sto je umro na informalu otisao je relog i upisivao je sifru i prvi put je pogresio, i onda je otisao na "show password" i upisao tacnu lozinku i ulogovao se na acc ne znajuci da i dalje sharea screen. Ja sam zato sto sam dobar drug odma ga obavestio u dm da promeni lozinku kako mu se neko nebi ulogovao u acc. Krivo me je shvatio misleci da zelim da mu ukradem acc odma obavestio lidera familije koji j mene kasnije izbacio iz turf teama zbog nekog istog razloga jer je mislio da zelim da ukradem acc njegovom clanu familije. Kada me kickao iz turf teama ja sam se jako naljutio i poceo sam da ga vredjam. Onda tog istog dana su me reportali za "kradju iz skladista". Kao sto sam vam i rekao bio sam skoro godinu dana u toj familiji i igrao sam evente redovno i pobedjivao im evente. Jos jedna dokaz da je moj ban namesten : Watch Grand Theft Auto V 2023.09.17 - 17.22.09.10 | Streamable. U ovom video koji je koristio da me reporta mozete videti logove kada sam uzimao stvari iz skladista. I mozete videti da sama uzimao ISKLJUCIVO stvari koje su potrebne za familijarne evente, i stvari su uzimane neposredno pre pocetka samih dogadjaja...

A sad da razjasnimo situaciju koja se dogodila posle moga bana... Ono sto sam napravio je to da sam poslao sliku mene sa "cheatom" i napisao nesto jako uvredljivo za Abrahama Elkhabiba i server. Svestan sam da ovo sto sam uradio nema nikavko opravdanje i da bi takvo nesto zasluzilo trajnu zabranu i nikada dobiti unban. Ali ako ste mogli dati sansu nekim pojedincima koji su bili Blasklistovani i vredjali projekt ili administratore, nadam se da bih i ja mozda mogao dobiti svoju zadnju sansu... Priznajem da sam se pre ponasao jako lose i da sam bio jako toxic, ali obecavam Vam iz dubine moga srca da sam se promenio na bolje i da takvo nesto se nikada vise nece ponoviti. Naucio sam svoju lekciju u ovih 5 meseci i voleo bih ako nista da mi date sansu da igram na mom main accounut uz uvet da ako napravim NAJMANJU gresku ili dobijem ikakvu manju kaznu (mute, demorgan...) da mi vratite perma ban. Iskreno se izvinjvam administratoru Abrahamu i celome projektu za moje ponasanje i kako sam postupao prema nekima dok sam igrao na ovom divnom serveru.
Prihvatam bilo kakav wipe ili uvet da dobijem unban.
Hvala unapred. Mouhamed Aruhmadedov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom