Informacije
1. Vaše ime IRL Mihael
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 5-8h
5. Vaš Discord miho2004
6. Vaše ingame ime Max Salvatore
7. Vaš ID 31776
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Želim da budem lider zato što je EMS bila prva organizacija u kojoj sam bio.
2. Bio sam u organizaciji više puta, skoro pa svaki rank od početnog pa do high commande
3. Bio sam već lider Lifeinvadera pa se želim okušati i u EMS-u
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pokušao bi da dovedem što više kvalitetnih članova i članova koji hoće da rade.
- Potrudio bih se da organizujem što više sastanaka kako bi razgovarao sa članovima o njihovim problemima u organizaciji. Mislim da je to veoma važno.
- Organizirao bi rankove da će svaki rank imati svoje posebno zaduženje i svako će znati šta treba da radi.
- Svako nepoštivanje članova i pravila bi rezultiralo kaznom. (U zavisnosti situacije Warn/Kick)
1. Vaše ime IRL Mihael
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 5-8h
5. Vaš Discord miho2004
6. Vaše ingame ime Max Salvatore
7. Vaš ID 31776
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Želim da budem lider zato što je EMS bila prva organizacija u kojoj sam bio.
2. Bio sam u organizaciji više puta, skoro pa svaki rank od početnog pa do high commande
3. Bio sam već lider Lifeinvadera pa se želim okušati i u EMS-u
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pokušao bi da dovedem što više kvalitetnih članova i članova koji hoće da rade.
- Potrudio bih se da organizujem što više sastanaka kako bi razgovarao sa članovima o njihovim problemima u organizaciji. Mislim da je to veoma važno.
- Organizirao bi rankove da će svaki rank imati svoje posebno zaduženje i svako će znati šta treba da radi.
- Svako nepoštivanje članova i pravila bi rezultiralo kaznom. (U zavisnosti situacije Warn/Kick)