Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za asistenta admina | Carlos DiMarzio

Rejected
Status
Not open for further replies.

Eldar Opium

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Eldar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 15:00 do 17:00 pa od 19:00 do 01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-7h
6. Vaš Discord: sicario97
7. Vaše ingame ime: Carlos DiMarzio
8. Vaš ID: 55017
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Statea

1. Zašto želite postati admin?
Zelim da budem asistent admina cisto iz razloga da malo sredim toksicnost na serveru. Volio bih da se isprobam i u toj ulozi, bio sam HC u SAHP-u a sada sam u LSPD i obavljam taj posao bez ikakvih problema. Cilj mi je da ovaj server bude pristupacan svim uzrastima, da se ne mora razmisljati hoce li te ko uvrijediti, pokvariti ti RP iskustvo itd. Mislim da sam ja prava osoba za to jer znam da se postavim kao autoritet i cilj mi je da bude svima iskustvo kako treba

2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su ljubaznost, uvijek sam spreman da pomognem, svakog zelim da saslusam i za sve sto mi se prenese ne prihvatam bez dokaza. Nebitno da li mi je neko prijatelj ili ne, uvijek sam pravedan.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Nemam neke slabosti, osim sto se nekad malo iznerviram ali nista strasno

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Prijava je za asistenta admina tako da nema potrebe odgovarati. Ali u slucaju da budem u buducnosti Admin onda je odgovor Da

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

Ne posjedujem biznis, ali bih prodao ako bi to bilo potrebno u buducnosti

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Oporavljam se od operacije al za jedno 2 sedmice cu biti full time

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno, trenutno ne trazimo kandidate za poziciju asistenta administracije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom