By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pucas moje pre eventa i ponasas se kao divljak. Neka dostavi duzi pov samo dobio je ic vredjanje a ne oc. PozdravPsuje mi sve, a meni sve na svjetu su moji roditelji i familija, a on meni psuje njih molio bih da se kazni.
Sta lazes ti? Nisam nikoga pucao, vi ste dosli da nas gazite i vredjate i ti zajedno sa njima psujes meni svePucas moje pre eventa i ponasas se kao divljak. Neka dostavi duzi pov samo dobio je ic vredjanje a ne oc. Pozdrav
Znaci sad si počeo lagati samo da ne bih bio kaznjen za ono sto si uradio budi muško i priznaj da si kriv.Pucas moje prije eventa i ponasas se kao divljak. Neka dostavi duzi pov samo dobio je ic vredjanje a ne oc. Pozdrav
MestoPucas moje pre eventa i ponasas se kao divljak. Neka dostavi duzi pov samo dobio je ic vredjanje a ne oc. Pozdrav
grrrrrOvo je taj igrac sto kaci za pominjanje porodice koja mu nije spomenuta. Nemam vise sta da kazem zelim da se on kazi za ovo nemas ruke sto je rekao.
Rejected - G.P. 6.10 | 39471 (za Muju ili Abraham)
Zalba na igraca , jest proslo je malo vremena ja nisam obratio pazju da je odbijena zalba 13.03 na ove masne reci koje su upucene od strane igraca 39471 , nebitne su moje i njegove godine ali po meni on je mesao IC sa OOC , posto on je nas maltretirao na duznosti dok smo davali adrenaline za...gta5grand.com