Ime: Xenon Spageta
Pol: M
Starost: 29
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Armin
Majka: Lea
Težina: 98 kg
Visina: 192 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smede
Tetovaže: Torso ruka leva desna, noga butina leva desna
Prednosti: Agresivan, pametan, staložen
Slabost: Smotan
Životna priča:
Imam 29 godina i rođen sam u Los Santos-u. Jednog sunčanog popodneva, sreo sam starca pored reke. Starac je pričao o svojim putovanjima i hrabrosti. Osetio sam želju za istraživanjem sveta van granica mog grada. Sutradan, hrabro sam krenuo na put. Kroz avanture, naučio sam da je hrabrost ključ za otkrivanje sveta i sebe. Svaki korak donosio je nova iskustva. Moje putovanje postalo je putovanje ka spoznaji, približavajući me samom sebi.
Ishodi:
1. Xenon se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Xenon je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Xenon može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Xenon može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe
5. Xenon-a mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)
6. Xenon može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
Pol: M
Starost: 29
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Armin
Majka: Lea
Težina: 98 kg
Visina: 192 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smede
Tetovaže: Torso ruka leva desna, noga butina leva desna
Prednosti: Agresivan, pametan, staložen
Slabost: Smotan
Životna priča:
Imam 29 godina i rođen sam u Los Santos-u. Jednog sunčanog popodneva, sreo sam starca pored reke. Starac je pričao o svojim putovanjima i hrabrosti. Osetio sam želju za istraživanjem sveta van granica mog grada. Sutradan, hrabro sam krenuo na put. Kroz avanture, naučio sam da je hrabrost ključ za otkrivanje sveta i sebe. Svaki korak donosio je nova iskustva. Moje putovanje postalo je putovanje ka spoznaji, približavajući me samom sebi.
Ishodi:
1. Xenon se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Xenon je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Xenon može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Xenon može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe
5. Xenon-a mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)
6. Xenon može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.