Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12664
Players nickname
Luxi Pita
Suspect ID
43343
Date of violation
Mar 18, 2024
Time of violation
22:25
Proofs
https://youtu.be/6h6RkySzQ34

Luxi Burek

Player
Player
Evo kad sam ja bann dobio imam jos da okacim ove mafije on me zove luxi luxi luxi... odkud on zna kako se ja zovem kad mu nisam reka nit do pasos pa sam ja otiso nesto da uradim i on mene hapsi za nepocinjenost a nije mi ni odbrojao il reko da se pomerim. I da zaboravim posle jos vozi sa hypercarom po zemlji sta je bas ono logicno.

Last edited:

Filip Skariot

GG
Player
Ti si otis da nesto napravis dok nekog cekas on ti pokusava pomoc ti kacis ne vidim razlog toga

Borna Jones 43343

Sram vas bilo.
Player
Okači ceo pov gdje ti meni prije ovoga pokazujem svoj pasoš po naredbama državnog šerifa(Mick Thompson) i asistenta državnog šerifa(Steff Shady) rekli su da te pošto se 5 min ne javljaš na moj odvaziv vodi u zatvor za nepočinjenost ovo što sam par sekundi vozio po travi imao sam u glavi slučaj gdje me majka zvala na mobilni telefon te sam morao da se javim jer neću majci vlastitoj zbog tebe da se ne javim.
Molim da se žalba ne prihvaća do sutra da okačim Pov šta je on nama napravio dan prije.Hvala na razumijevanju lijep pozdrav

Borna Jones 43343

Sram vas bilo.
Player
Pov 1 gdje mi govori da se ubijem te koliko mi se činim dao si mi pasoš jer da nisi nebi pisalo tvoje ime iznad tvoje glave
:

Last edited:

Borna Jones 43343

Sram vas bilo.
Player
Pov 2 gdje u toku regrutacije sahp-a on veže sve nas u stanici te državnog šerifa (Mick Thomsona) zbog nekih kazni koje je on dobio te svima psuje Boga i govori da ga boli kurac:

Last edited:

Borna Jones 43343

Sram vas bilo.
Player
Molim da admin pregleda ove povove koje sam ja tu okačio te što je dovelo do ovoga da ga ja na njegovom povu hapsim.
Poz za admina koji bude ovo pregledavao neka uživa i poz za tebe Luxi jer se ovako lijepo ponašaš prema drugim igračima.

Luxi Burek

Player
Player
Molim da admin pregleda ove povove koje sam ja tu okačio te što je dovelo do ovoga da ga ja na njegovom povu hapsim.
Poz za admina koji bude ovo pregledavao neka uživa i poz za tebe Luxi jer se ovako lijepo ponašaš prema drugim igračima.
Oj postovanje ako je to tako nije problem makni te mg to mi najmanje al kako se neko ponasa samnom i ja tako prema nemu kolko puta sam ja popusio warn ili nesto ya ljude koje nepoznajem da bih im pomogo sta nije problem pa ti vidi kako se ja ponašam ljubi te brat al sto menu sad kazes kako se ja ljepo ponašam kad dobro znas sto sam vas i vezo i nerviro i baito i kacio i sve;)

milosst686

Player
Player
Oj postovanje ako je to tako nije problem makni te mg to mi najmanje al kako se neko ponasa samnom i ja tako prema nemu kolko puta sam ja popusio warn ili nesto ya ljude koje nepoznajem da bih im pomogo sta nije problem pa ti vidi kako se ja ponašam ljubi te brat al sto menu sad kazes kako se ja ljepo ponašam kad dobro znas sto sam vas i vezo i nerviro i baito i kacio i sve;)
Evo covek lepo sve priznao, ja bi njega kaznio sto pravi probleme, baita i provocira.
Na snimku se vidi normalna komunikacija gde nist anije prekrseno

Luxi Burek

Player
Player
Evo covek lepo sve priznao, ja bi njega kaznio sto pravi probleme, baita i provocira.
Na snimku se vidi normalna komunikacija gde nist anije prekrseno
postovanje ja sam vec moje kazne dobio a nije na tebe red da ti vices ko ce dobiat kazne

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 8 sati​

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Trazeni POV nije dostavljen u zadanom roku
ID 12664 dobit ce kaznu za CL​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom