Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija | Kevin Hanolt | 25411

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kevin Hanolt

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Kevin Hanolt
Pol: Musko
Starost: 30
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: US Oklahoma
Boja očiju: Smedje
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Strpljiv,Kolegijalan,Vrijedan
Slabost: Nema

Prica:
Zovem se Kevin Hanolt, dolazim iz Oklahome precizirano Edmond. Ispricati cu vam svoju pricu o mojoj porodici. Moja majka je kuharica a otac bivsi pripadnik United States Navy SEALs. Otac je prije 2godine otisao u prijevremenu penziju sada zivi na rancu i uziva u penziji poducavajuci sinove i unuke ima svoju streljanu i uziva u tome. Htio sam biti kao otac boriti se za dobro. Podrzavao me je kao i majka u ranim godinama kada sam otisao u vojsku u kojoj sam bio punih 3godine. Nakon zavrsenog vojnog roka zaposlio sam se u SAHP, gdje sam zapoceo svoju karijeru kao State Trooper. Svidjelo mi se biti izvan grada uzivati u prirodi a pritom raditi svoj posao. Moj otac mi je tu i tamo pricao price i poducavao me kako rukovati raznim oruzijem i raznim borilackim vjestinama. Moj cilj i moto je unistiti kriminal i skloniti ga sa ulice smanjiti ga na minimalnih 20% u citavom gradu.

Ishodi:
Kevin može traziti i uzet od privedenih mito (do 100k), oruzije, municiju, pancire, balaclavu i drogu.
Kevin može ući u borbu 2 vs 1 zbog dobre obuke.
Kevin može da veze, vuce, ubaci i izbaci iz kola, lijeci, pretrazi, otvara pda itd.. sa jednom rukom (ne puskom)
Kevin može bilo koje oruzije (Ilegalno ili legalno) (heavy sniper, lmg), opremu ili narkotike koristit i trgovat (ne od org).
Kevin može voziti off road auto do 50 na sat off road
Kevin može bilo kome ocistiti dosije te pustiti na slobodu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom