Zalba na igraca , jest proslo je malo vremena ja nisam obratio pazju da je odbijena zalba 13.03 na ove masne reci koje su upucene od strane igraca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gdje ti vidis premještanje IC situacije u OOC ovde?6.10 Zabranjeno je premještanje IC situacija u OOC (npr. Vrijeđanje nekoga u Discord Chatu u vezi s IC situacijom). Svi takvi slučajevi bit će kažnjeni u Discord-u kao i zabranama u igri. | Zabrana 1-7 dana
Aman jesti glup ili se pravis? Nije prekrseno 6.10 pravila, admin je vec odbio zalbui u IC situaciji si izazivao a posle u porukama OOC jes u porukama ali i to je u vezi bar ja mislim cele te situacije , nije mi problem i na engleski da napisem ovim jos visima pa da proverim jer ko si ti da tako nesto piskaras bljuvotine . nemam ja sa tobom vise sta piskarati nek odluce koji trebaju samo eto moja greska sto sam to trebao odma visima da posalje da sam salusao savet drugih . tako da nemoj mi piskarat sem ako nemas nesto o drugom situacija je presla svu meru
Decko ti si toliko glup, da ja nemam rijeci za tvooju glupost..... Dijete sa autizmom je za tebe izmislilo tocak....Aman jesti glup ili se pravis? Nije prekrseno 6.10 pravila, admin je vec dobio zalbu
"Rejected - G.P. 6.10 | 39471"
To nije G.P6.10 samo napisi Vredjanje roditelja preko forumaZalba na igraca , jest proslo je malo vremena ja nisam obratio pazju da je odbijena zalba 13.03 na ove masne reci koje su upucene od strane igraca
39471 , nebitne su moje i njegove godine ali po meni on je mesao IC sa OOC , posto on je nas maltretirao na duznosti dok smo davali adrenaline za koji je dobio ban a kad je dobio ban pocele su vredjanje PRVOBITE MOJE MAJKE detalji u slikama jest na privatnim porukama ali ovako nesto ja ne podnosim a to to sto je on bio nervozan to nije na meni trebao da istresa nego na sebi , jet pogresio sam mozda u obracanju trebao sam seniorima to da oznacim ali i to je neka moja greska posto nevolim bas da kacim ljude ali koji zasluzuju to i uradim sto ja ili bilo ko treba da trpi neke situacije koje nisu kulturne i na mestu jer svi mi volimo i da rollamo i da se salimo , jer kontam da je vredjanje administracije naprimer velika greska ali treba i nas ostale nekako zastititi od takvih koji se neznaju ponasati sve je to kucno vaspitanje . hvala unapred i izvinjavam se sto sam se mozda malo razpisao ali mene to jako uvredilo i mislim da bi i drugi tako nekako odreagovali .