Veliko poštovanje, nadam se ispravnoj i pravednoj odluci prema momku koji apsolutno ubija svaki roleplay na ovom serveru.
Naime već je bio banovan 7 dana za konstantno kršenje pravila, ali ga ni to nije opametilo posle toga je kažnjen za jedno od najtežih pravila g.p. 1.4 i milion manjih prekšaja.
Uz to je poznat po pravljenju dosta alt forum naloga kršeći Forum rule 9 sa ciljem vređanja ljudi preko njih. Isto je poznat po diskordu sporet na drva sa kog preti i vređa, tajksi je pisao o tome pre par meseci ( Rejected - Vredjanje Chief Admina | 37369, 37746 ), uz to prilažem dokaz da je diskord sporet na drva njegov, slika koju je on poslao muji u DM, pa delio dalje da ga ljudi ne bi prijavljivali za 1.4 koji je kršio ( https://media.discordapp.net/attach...t=webp&quality=lossless&width=897&height=1008 )
Oličenje je toksičnosti, i ja mislim da je osoba koja je ubedljivo najviše puta kažnjena za pravila 3.1 i 3.2 na celom serveru.
Ovo je prva žalba za konstanto kršenje pravila:
Ovo su prekršaji nastupili posle druge šanse:
Naime već je bio banovan 7 dana za konstantno kršenje pravila, ali ga ni to nije opametilo posle toga je kažnjen za jedno od najtežih pravila g.p. 1.4 i milion manjih prekšaja.
Uz to je poznat po pravljenju dosta alt forum naloga kršeći Forum rule 9 sa ciljem vređanja ljudi preko njih. Isto je poznat po diskordu sporet na drva sa kog preti i vređa, tajksi je pisao o tome pre par meseci ( Rejected - Vredjanje Chief Admina | 37369, 37746 ), uz to prilažem dokaz da je diskord sporet na drva njegov, slika koju je on poslao muji u DM, pa delio dalje da ga ljudi ne bi prijavljivali za 1.4 koji je kršio ( https://media.discordapp.net/attach...t=webp&quality=lossless&width=897&height=1008 )
Oličenje je toksičnosti, i ja mislim da je osoba koja je ubedljivo najviše puta kažnjena za pravila 3.1 i 3.2 na celom serveru.
Ovo je prva žalba za konstanto kršenje pravila:
Approved - Konstantno krsenje pravila I 37369
Kao ste se vidi iz prilozenog,igrac konstantno krsi pravila. Ovo su sve zalbe na forumu,gde je on bio kaznjavan. Takodje zelim da admini provere sve njegove kazne koje je dobio a nisu preko foruma. Mislim da ovaj igrac ne zasluzuje da igra na ovom serveru,pored toga sto konstantno krsi...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, FearRP | 19596
Sve se vidi kako u POV-u ID:37369 i ID:30442 broje ovoj dvojici iz LSPD-a, ubijaju ih te doticni ID:19596 vadi pusku bez ikakvog Fear-a i radi 6.15 puca na momke bez ikakvog brojanja, + doticni nosi balaklavu van duznosti!! Zamolio bih da se kazni ovakvo krsenje pravila.
gta5grand.com
Approved - PG, CB | ID 39764, 37369
"Pokusaj nabijanja warna" ja radim rp situaciju u kojoj proveravam PP aparate to sto vi volite da radite failrp isto kao i vas nacelnik nije moj problem Proveravas pp aparate tako sto prskas sa njim po celoj stanici, ne gubi se
gta5grand.com
Approved - Massive Rule Break | Nepoznata Familija
Sve se vidi u Pov. Administracijo zamolio bih vas da povucete Biografija od ID 37369
gta5grand.com
Approved - G.P. 1.1, G.P. 1.4 | 37369 37746
U prethodnih mesec dana ID 37369 se hvalio kako je nabavio novi twink... Nazvao ga je "40k ID twink"... U jednom trenutnu se desilo da je sam pokazao da je na jednom accountu kojem ID pocinje sa 40xxx... Molim seniore da provere ID 37369 kao i njegov TWINK (ID 37746) a i ovaj treci account gde...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, MG, FailRP, P.D. 5.5 | LSPD
Sve se vidi u POV-u kako momci nerealno MG-aju svo vreme + abuse gz, ovaj puca bez brojanja i na kraju ulaze u geto... Sve u POV
gta5grand.com
Approved - CB,UB,MG|37369
Lice dolazi u stanicu te provocira mene i kolege kako bi stekao neku reakciju Lice radi UB jer je nerealno da ti u rl udjes u policijsku stanicu sa puskom, u ovom slucaju mitraljezom MG lice radi kada govori Anti-Afk,ja po rp ne znam sta je Anti-Afk! OFFTOP Comment da se kazni!!!!
gta5grand.com
Approved - Forum rule 9 | DjukelaCash, Djukela Cesh
Poštovana administracijo, Id 37369 ponovo pravi novi nalog da bi ban evadovao ban na forumu i time ponovo krši forum pravilo 9. Dokazi imena naloga: DjukelaCash Djukela Cesh oba naslovljavaju ID 37369 Dokaz akaunt 2 novi: https://gta5grand.com/forum/members/151480/ Dokaz akaunt 1 banovan...
gta5grand.com
Approved - CR, VDM | 37369 41308
Udario sam ga slucajno sa motorom kod black marketa i bio je bezobrazan ovaj lik 41308, seo u auto kod 37369 i nakon toga me jurili da me gaze, drugi auto me je srusio i on dosli i nastavili da me gaze, vidi se u klipu kako su bili bezobrazni. Mislim da je ovo vredjanje bilo skroz bezveze
gta5grand.com
Last edited: