Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39941
Players nickname
Nelson Junior
Suspect ID
57706 43343 16787
Date of violation
Mar 20, 2024
Time of violation
15:42
Proofs
https://youtu.be/60u56W-6aWA?si=d0BUFetaE_Mm5psm

Stef Shady

Player
Player
Klasican bejt sa tvoje strane,sam trazis problem i posle places preko foruma!!!!

Rejz Liviii

Player
Player
Kao prvo blejis nam kod stanice ono 25 minuta sam si bio tu , u okolini nikoga nije bilo sem tebe i SAHP sluzbenika , cula se pucnjava a ti si jedini bio tu tako da na koga drugo da pomislimo nego na tebe.

Huneki Coast

Player
Player
Klasican bejt sa tvoje strane,sam trazis problem i posle places preko foruma!!!!
niko ne place burazeru cemu takve reci samo sam stavio celi klip da ne bude da trimujem nesto da secem jasno se vidi da krse pravila konstantno kao organizacija to nesme da se radi da ih ne kacim od jutros sto su radili MG da citaju NON RP CHAT to bi bilo sramota vec

Huneki Coast

Player
Player
Kao prvo blejis nam kod stanice ono 25 minuta sam si bio tu , u okolini nikoga nije bilo sem tebe i SAHP sluzbenika , cula se pucnjava a ti si jedini bio tu tako da na koga drugo da pomislimo nego na tebe.
dodjes kazes podigni rukice fino lepo sve po rp sta ti nije jasno a za to na kraj sto si pricao bogami opasno nemam reci.

Stef Shady

Player
Player
niko ne place burazeru cemu takve reci samo sam stavio celi klip da ne bude da trimujem nesto da secem jasno se vidi da krse pravila konstantno kao organizacija to nesme da se radi da ih ne kacim od jutros sto su radili MG da citaju NON RP CHAT to bi bilo sramota vec
Ajde čokolino mafijaa iskuliraj se malo. 🤫

Lager_NyX

Player
Player
druze sam stojis i bejtas koji ti kurac tu stojis jel cekas da ti ga neko stavi ne razumem uzivajte u jebenoj igri i zajebite ovaj forum sta vam interesantno da spavate na jebenom forumu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom