Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija I Ayan Makedonac | 43175

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ayan_Aezakmi

Player
Player
Ime: Ayan Makedonac
Rasa: Belac
Nacionalnost: Makedonac
Mesto rođenja: Kicevo, Makedonija
Otac: Jovan Makedonac
Majka: Martina Makedonac
Pol: Musko
Težina: 105kg
Visina: 185cm
Boja očiju: Crni
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke,Ledja,Noge
Prednosti: Strpljiv,Pametan,Inteligentan
Slabost: Agresivan

Životna priča: 200+ reči : Moje ime je Ayan, i moj život je bio obavijen tamom kriminala. Odrastao sam u siromaštvu, okružen bandama i nasiljem. Već u tinejdžerskim godinama, priključio sam se lokalnoj bandi, tražeći izlaz iz bede i nesigurnosti. Brzo sam napredovao, postajući poznat po svojoj surovosti i spremnosti da uradim sve za zaradu.Godine su prolazile, ali kriminal je postao moj identitet. Radio sam za različite bande, trgujući drogom, oružjem, sve što bi mi donelo novac. Nisam se zaustavljao da razmišljam o posledicama, samo sam gurao dalje, zarobljen u začaranom krugu nasilja i prevara.I danas, iako sam svestan svih grešaka koje sam napravio, još uvek sam deo tog sveta. Prošlost me proganja, ali iako želim promenu, čini se da je previše kasno. Svaki dan donosi novu priliku za odluku, ali strah od nepoznatog me drži u kandžama kriminala. Ali zato evo me danas radim za jednu dobru kriminalnu porodicu gde mnogo dobro se snalazim sa svojim iskustvom i zelim da nastavim za ovom ekipom dalje u zivot jer mi je dosta sigurnije i dosta bolje nego sve druge Kriminalne Porodice.

- Ayan može pružati prvu pomoć, pretraživati, pljackati ljude, uzimati stvari s poda, vezuje,vuce i ubacuje u kola sa revolverom u ruci. (postovanje pravila PG)
- Ayan moze voziti svaki offroad auto do 70km/h off road.
- Ayan moze koristiti ilegalna oruzija (XXX Oruzije).
- Ayan moze ici u bilo kom trenutku 1v2 zbog iskustva u Kriminalnih poslova
- Ayan moze koristiti bilo koje heavy oruzje zbog svojeg iskustva.
- Ayan moze da pretrazuje i vezuje i sa druge strane zrtve.
- Ayan ne mora tražiti više od jednog dobrog razloga da bi nekog ubio (Izdati uslov brojati 5 sekundi i poštovati pravila)
- Ayan nosi 24/7 Kamericu, kako bi osigurao POV u svim situacijama.

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija ODBIJENA
Pogledajte format za podnosenje biografije

Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom