Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

David Trisic

Player
Player
Ime: David
Pol: Muskarac.
Starost: 15
Rasa: Belac.
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja:Novi Sad
Otac: Mihailo Acin
Majka: Mihaila Acin
Težina: 72.
Visina: 1,84.
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: nemam
Prednosti: visok, snalažljiv i jak.
Slabost: tanki zivci

Životna priča - Rođen sam prije 15 godina na Ulici . Kao mali bio sam jako mrsav i nizak zvali su me raznim imenima...Djetinjstvo mi je bilo teško i tata mi nije imao para . U to vreme jeli smo samo ostatke hrane drugih . Škola mi je isla i imao sam dobre ocene . Majku mi to nije zanimalo pošto ona nije ni išla u školu . Vrijeme je brzo prolazilo. Ubrzo sam dobio vozacku dozvolu.Stalno bi moje prijatelje vozio po gradu,drzavama,kontinetima... Nažalost jedne veceri sam se zakucao u pijanog coveka koji se vracao sa svoje svadbe.Nakon te povrede sam isao na operaciju leve noge,tada su mi stavljavi svasta na nogu da bi me izlecili . Sada mi je život baš super , ali još imam traume iz djetinjstva.

Ishodi:
1. David može ubiti ljude zato što mu se ne sviđaju i zbog slabih živaca( pravilo od 5 sekundi).
2. David može bilo kada ici na 2v1 zbog ljutnje.
3. David može pretraživati, vezati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa pistoljima( tejzerom/revolverom) u ruci zato što ne zna što mu se sve može desiti.
4. David može koristiti oruzje bez naznake(XXX).
5. David može voziti skoro sva vozila(kopnena i vodena)
6. David može da vozi OffRoad sa autima koji su AWD I RFD.
7. David moze da odlicno rukuje oruzijem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun zbog svoje sposobnosti od baratanja oruzjem.

Select for moderation

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija ODBIJENA
Pogledajte format za podnosenje biografije

Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom